David și Victoria Beckham ar fi infectați cu COVID-19. Celebrul cuplu și-ar fi îmbolnăvit și câțiva angajați: „Victoria era complet panicată”

 Lupescu Anca
.

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la începutul lunii martie, după ce au participat la o petrecere în Los Angeles. Potrivit Daily Mail, David și Victoria Beckham au fost extrem de îngrijorați din cauza faptului că au intrat în contact cu mai mulți angajați, care s-au infectat și ei cu coronavirus, după două săptămâni în care cuplul a tot călătorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au călătorit pe tot globul, după ce s-au infectat

David și Victoria ar fi zburat din Los Angeles în Marea Britanie cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie.

Pe 11 martie cei doi au fost în America înainte de lansarea noii echipe de fotbal patronate de David Beckham, Inter Miami, în Florida. Pe 19 martie ei au ajuns în Cotswolds, înainte de declanșarea stării de urgență. 

Citește și: S-a aflat cine sunt primii concurenți eliminați de la Ferma.George Burcea n-a rezistat prea mult în competiție

Se pare că David Beckham ar fi început să se simtă rău abia în Miami, iar ulterior Victoria ar fi avut și ea simptomele de Covid-19. Ulterior, cei doi și-au făcut testele, care au ieșit pozitive. 

O sursă a declarat pentru The Sun faptul că „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat pentru a-l susține.'

Ei au zburat înapoi la Londra, de unde s-au dus la proprietatea lor din Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. David și Victoria Beckham au organizat pentru Brooklyn o petrecere la care a cântat rapper-ul Stormzy, dar au participat și alte celebrități, precum Emma Bunton.

Au sărbătorit ziua de naștere a lui Brooklyn

Aceeași sursă a adăugat că ei au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor înainte de a face o scurtă călătorie în Miami.

Citește și: Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit în urma infectării cu COVID-19.Artistul avea doar 49 de ani!

„David a început să se simtă rău și Victoria a avut dureri în gât și temperatură ridicată. Între timp, mai mulți din echipa lor, inclusiv șoferi, bodyguarzi și asistenți s-au îmbolnăvit – câțiva dintre ei foarte grav. Victoria a intrat într-adevăr în panică și întreaga familie a intrat în carantină timp de două săptămâni. A fost îngrijorată că ar putea fi persoane super virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc care ar fi putut apărea. Era complet panicată. Au fost câteva săptămâni grele.'

După ce s-au recuperat, David, Victoria și persoanele din echipa lor și-au făcut controale în mod regulat. David și Victoria Beckham și-ar fi făcut și teste pentru anticorpi, înainte de a pleca în vacanță în Grecia și Italia.

David și Victoria Beckham și-au petrecut carantina în conacul lor. Reprezentanții celor doi au refuzat să comenteze atunci când au fost contactați de MailOnline.

Citește și: Cazul tinerei bătute la Târgu Jiu de 4 adolescente a revoltat o țară întreagă!Cu ce sancțiuni s-au ales vinovații

Au susținut medicii în lupta anti-Covid

David și Victoria Beckham și-au arătat susținerea față de medicii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

david-victoria-beckham-secret-casnicie-1david-victoria-beckham-secret-casnicie-1

Cei doi s-au alăturat inițiativei Clap for Carers, iar Victoria a vorbit într-un live pe Instagram cu două echipe de medici de la National Health Service. De asemenea, ea a donat și 25% din vânzări către băncile de alimente pentru a-i ajuta pe cei afectați de pandemie.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton