Un blogger celebru a murit la doar 17 ani! Tânărul se lupta cu dependența de droguri

 Oana Pantazi
.

Celebrul blogger cunoscut în mediul online sub numele de „Ethan Is Supreme” a murit la vârsta de 17 ani. Acesta se lupta, din păcate, cu dependenţa de droguri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Ethan Is Supreme” a încetat din viață în condiții necunoscute, la doar 17 ani, iar tatăl lui crede că fiul său ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Gerald, tatăl lui Ethan, a spus despre acesta că „era un suflet bun, care îi accepta pe toți așa cum sunt', relatează BBC NEWS.

Ava Louise, prietenă bună cu tânărul și, de asemenea, influencer pe Instagram, a postat un mesaj în care a scris că și-a pierdut cel mai bun prieten. Ambii au recunoscut că Ethan se lupta cu dependența, dar cauza oficială a morții încă nu este cunoscută.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

Blogger-mort.1jpgBlogger-mort.1jpg

Își lansase propria linie de haine

Aparent, Ethan avea tot viitorul înainte. Bloggerul avea peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram şi 139.000 de abonaţi pe canalul de Youtube. Ethan oferea sfaturi de make-up şi era deja cunoscut şi în rândul vedetelor din Statele Unite. 

Acum 3 ani, după ce a început să devină cunoscut și să facă bani din activitatea online, Ethan a abandonat, din păcate, școala privată creștină pe care o urma, pentru că „încălca codul de conduită morală”. S-a înscris apoi la o școală online.

Recent, bloggerul își lansase propria linie de îmbrăcăminte numită „Hellboy”.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton