Ce rochii vor purta vedetele de Revelion! Adelina Pestrițu și Anda Adam au ales ținute cu decolteu generos

 Oana Popoiag
.
ce rochii vor purta vedetele de Revelionce rochii vor purta vedetele de Revelion

Revelionul se apropie cu pași repezi și, o dată cu el, și emoțiile cu privire la rochia perfectă pentru noaptea dintre ani. O parte din vedete au fost prevăzătoare și au mers la un showroom unde au descoperit tendințele în materie de ținute elegante pentru finalul lui 2018.

Șampanie, zeci de rochii elegante, haine de blană, bijuterii, așa  a arătat o seară normală de luni pentru o serie de vedete organizate, care și-au pus în cap să își găsească de pe acum rochia de Revelion. Acestea au probat numeroase ținute la showroom-ul Sungate Vogue, ce și-a prezentat noua linie vestimentară, axată pe ținute elegante și accesorii glam.

Ce rochii vor purta vedetele de Revelion

La eveniment au luat parte numeroase vedete, dar dacă unele au ezitat în fața alegerii rochiei ideale pentru seara dintre ani, Adelina Pestrițu și Anda Adam și-au ales o direcție stilistică. Ambele au încercat la eveniment rochii lungi de seară argintii, strălucitoare și sexy, cu decolteu generos, perfecte pentru femeile cu forme. Acestea au avut de ales dintr-o selecție largă, dominată de rochii din mătase, tul, catifea cu aplicatii din pietre prețioase, mărgele, perle, pene și paiete.

Foto:PR

Citește și:

Ciudatul obicei de Crăciun al familiei regale britanice… Toți ar trebui să facem asta!

Mare party în Centrul Vechi! Cum se distrează vedetele de la Vocea României când nu mai sunt în fața camerelor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton