Ilinca Vandici, în lacrimi la 10 de ani de moartea tatălui său. "M-a aşteptat să ajung acasă şi apoi şi-a luat rămas bun!"

 Pirvu Cristina
.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Prezintă emisiunile „Bravo, ai stil” şi „Fan Arena”, dar nu uită şi de viaţa personală. Are o familie frumoasă, un băieţel superb, dar a trecut şi momente mai puţin plăcute, la moartea tatălui. Vedeta a plâns în direct, când şi-a adus aminte de părintele său drag! 

În anul 2008, tatăl Ilincăi Vandici, fost primar în comuna Măgeşti, acolo unde a copilărit vedeta, s-a stins din viaţă. Bărbatul suferea de cinci ani de zile. A stat în internat in spital, medicii l-au monitorizat mereu, însă nu au putut să îl mai ajute.

Ilinca, sora ei şi mama au suferit tare mult la decesul acestuia. El era stâlpul familiei, cel pe care se bazau ele. Ilinca a trecut prin momente dureroase atunci. Se afla în Bucureşti, iar mama sa a chemat-o de urgenţă acasă, să îşi vadă tatăl. La câteva ore după ce au vorbit, tatăl acesteia a murit, după ce şi-a luat rămas bun. Ea avea 21 de ani.

 

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Parcă speram că se vor întâmpla nişte lucruri. Eu aveam atunci 21 sau 22. N-am ştiut să gestionez, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea. Ele sunt şi mai sensibile decât mine. Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri.

Am intrat într-o deprsie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog. Nu mă feresc să spun.
Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama şi frica. Tata se ocupa de absolut tot, de contratcte, de bani, atunci s-a dărămat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă.

Apoi am înţeles de ce s-a întâmplat asta şi să accept. Mi-am luat viaţa în mâini, să fiu capabilă să fac toate lucrurile. Eram deja în Bucureşti atunci. (…)
Eram în Bucureşti şi cumva tata m-a aşteptat. Era o zi de joi seara şi mama mi-a spus să merg acasă. A doua zi am luat bilet de avion, am ajuns, am vorbit cu el, am mâncat şi mama s-a dus prin spital. Am rămas doar eu cu el.

M-a aşteptat să ajung acasă, sa îşi ia ramas bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ala a fost momentul…”, a spus Ilinca Vandici la Interviurile VIVA!.

Ilinca Vandici, despre micuțul Zian

Ilinca Vandici este cea mai fericită femeie din lume de când în viața ei a apărut micuțul Zian. Vedeta are ajutor de nădejde atunci când vine vorba de creșterea băiețelului. Mama și soacra vedetei o ajută de fiecare dată când are nevoie, iar prezentatoarea TV este foarte implicată în creșterea fiului său.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton