Priyanka Chopra și Nick Jonas se căsătoresc până la finele anului. S-a aflat data nunții!

După ce au surprins pe toată lumea cu vestea logodnei lor, acum s-a aflat că Priyanka Chopra și Nick Jonas se căsătoresc, chiar mai repede decât se așteptau fanii lor. De Crăciun, cei doi vor fi deja o familie!

Priyanka Chopra și Nick Jonas se căsătoresc până la finele acestui an. Superba actriță este mai mare cu 11 ani decât logodnicul ei!

Priyanka Chopra și Nick Jonas se căsătoresc până la finele acestui an. Superba actriță este mai mare cu 11 ani decât logodnicul ei!

La scurt timp după ce au fost confirmați ca fiind cel mai nou cuplu de la Hollywood, actrița indiană și iubitul ei cu 11 ani mai tânăr au luat din nou pe toată lumea prin surprindere. Priyanka Chopra a primit inelul de logodnă de la Nick Jonas, un solitaire clasic, cu un preț pe măsură – 300.000$. Nici nu se obișnuiseră bine cu vestea că, iată, cei doi îndrăgostiți au și stabilit data nunții: Priyanka Chopra și Nick Jonas se căsătoresc până la finele anului! După ce s-au logodit, în luna august, în cadrul unei ceremonii roka (tradiție indiană), cei doi îndrăgostiți se vor căsători în luna decembrie, la Umaid Bhawan Palace Hotel, în Jodhpur. Pregătirile sunt în toi, iar Madhu Chopra, mama Priyankăi, supraveghează ca lucrurile să iasă ca la carte.

Priyanka Chopra, la Met Gala 2018. Nu e greu de înțeles de ce Nick Jonas s-a îndrăgostit fulgerător…

Vor avea două nunți

Conform apropiaților celor doi, Priyanka și Nick vor avea  două ceremonii. După o nuntă tradițională în stil hindi, Priyanka și Nick se vor căsători și în religia creștină. Cei doi vor spune DA mai întâi conform tradiției indiene, pe data de 2 decembrie, ceremonie urmată de o nuntă în tradiția creștină, pe 3 decembrie. Ambele ceremonii se vor oficia în același loc. Se pare că pentru ceremonia tradițională Priyanka va purta o creație Abu Jani-Sandeep Khosla, pentru nunta creștină mireasa a ales o rochie Ralph Lauren. Conform Elle, în timp ce mirele va purta un costum ivoire, aleasa lui va fi îmbrăcată în roșu, cel puțin pentru ceremonia tradițională.

Cât despre invitați, printre aceștia vor fi cu siguranță o mulțime de A-listers de la Hollywood și, poate, mirii se vor bucura și de prezența celei mai bune prietene a Priyankăi, Meghan Markle. Dat fiind că aceasta va fi pentru cei mai mulți, prima oară când vor merge la o nuntă indiană, mireasa se va strădui să le lase tuturor cea mai bună impresie, așadar ne așteptăm la o nuntă de 5 stele.

Inelul de logodnă primit de Priyanka de la Nick a costat 300.000 $.

Inelul de logodnă primit de Priyanka de la Nick a costat 300.000 $.

A fost scris în stele…

După ce multă vreme au negat orice implicare romantică, relația dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas s-a transformat brusc, dintr-una amicală, așa cum susțineau, într-una de dragoste pasională. La puțin timp după ce s-au afișat împreună, Priyanka Chopra (36) a primit inelul de logodnă de la Nick Jonas (25), spre încântarea, dar și uimirea fanilor. Deși nu și-au anunțat în mod oficial logodna, datorită site-urilor de socializare, fanii celebrului cuplu au avut ocazia de a-i vedea Priyankăi superbul solitaire, pe care experții l-au estimat la o sumă fabuloasă.  Chiar dacă Priyanka și Nick au păstrat secretul, la aproape o lună de la logodna lor acesta a fost deconspirat.

Actrița a apărut într-o fotografie pe Instagram, alături de prietena ei Raveena, o altă actriță celebră la Bollywood, iar în prim-plan se vedea superbul inel dăruit de Nick, pe care până atunci l-a ascuns cu atâta abilitate de paparazzi. În timpul unui eveniment, în New Delhi, Priyanka a refuzat să răspundă la întrebările privitoare la logodna ei. „Viața mea – viața mea personală – nu este pentru consumul public. Nouăzeci la sută din viața mea este pentru consumul public, însă 10 procente nu sunt, Sunt femeie; am dreptul să țin asta pentru mine', a declarat actrița. Și iată că o singură fotografie scăpată în spațiul online a schimbat totul…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton