Ce pensie alimentară primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatăl lor. Suma e una foarte mică

 Mirea Roxana
.

Ozana Barabancea a fost căsătorită cu pianistul Sorin Terinte și au doi copii împreună: Andrew (21 de ani) și Gloria (16 ani). Recent, s-a aflat care este suma de bani pe care Sorin Terinte o avea de plătit pentru pensia alimentară a celor doi copii. Inițial, el nu a plătit niciun ban pentru fiica lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La un moment dat, Ozana Barabancea l-a chemat la tribunal pe Sorin Terinte, fostul ei soț, artista solicitând ca pianistul să-și achite datoriile față de copii, așa cum este nu doar uman, ci și legal. Recent, s-a aflat ce cât plătea Sorin Terinte pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu Ozana Barabancea.

b1-7b1-7

Potrivit cererii artistei înregistrată la dosar, Sorin Terinte a plătit lunar pentru fiul lui, Andrew, suma de 35 de lei (350.000 ROL), conform unei hotărâri civile din anul 2002. Acum trei ani, băiatul a devenit major, așa că fostul soț al Ozanei nu a mai plătit această sumă.

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Emma Răducanu, campiona de origine română de la US Open.Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere:„Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'

Citește și: Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței.Cum arată micuța Ema, la 2 luni

Ce pensie alimentară are de plătit fostul soț al Ozanei Barabancea

Gloria s-a născut în afara căsătoriei, însă Sorin Terinte a recunoscut-o ca fiind fiica lui. În acest context, Ozana Barabancea a reclamat faptul că fostul soț nu a plătit deloc pensia alimentară pentru fiica lui, neexistând o hotărâre judecătorească în acest sens.

Ozana Barabancea a cerut în instanță ca Sorin Terinte să plătească pensie alimentară pentru fiica lor, începând cu anul 2020 și până la terminarea studiilor. De asemenea, artista a cerut judecătorilor și recalcularea pensiei alimentare pentru fiul lor la 84 de lei pe lună, urmând, astfel, ca Sorin terinte să achite un rest de aproape 2.000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

La data procesului, Sorin Terinte avea un venit de 300 lei pe lună și s-a declarat de acord să plătească 25% pentru copiii lui.

Ozana Barabancea, câștig de cauză în instanță

În plus, acesta a arătat că el „nu s-a sustras niciodată obligațiilor părintești, și-a iubit copiii și întotdeauna a încercat să le ofere cât de mult resursele i-au permis'. Fostul soț al Ozanei Barabancea a mai spus că el a contribuit și suplimentar la creșterea copiilor.

În respectivul proces, Ozana Barabancea a avut câștig de cauză, însă doar în ceea ce privește pensia alimentară a fiicei ei. Gloria va avea dreptul la 25% din veniturile tatălui ei, însă această sumă nu trebuie să fie mai mică decât ¼ din venitul minim net pe economie. Drept urmare, Sorin Terinte va trebui să plătească lunar în jur de 350 de lei penru fiica lui. Hotărârea judecătoarească a rămas defnitivă.

Ozana Barabancea și Sorin Terinte s-au despărţit în 2004, după ce pianistul ar fi fost infidel. Apoi l-a iertat și au reluat relaţia, fără să se mai căsătorească, pentru ca, într-un final, să se despartă definitiv, după ce – potrivit presei – vedeta l-ar fi prins pe Terinte în pat cu una dintre prietenele ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton