Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit: „Mă întorc și la catedră”

 Miniosu Alexandra
.

Surpriză uriașă pentru fanii lui Grigore Leșe! Celebrul artist revine la TV, pe micile ecrane, după o pauză de aproape un an, în urma accidentului vascular suferit. Nu este singura veste bună pentru admiratorii săi. Și studenții lui au un mare motiv de fericire, pentru că faimosul interpret a transmis că se întoarce și la catedră! Iată cum se simte cântărețul, după ce s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Grigore Leșe a demonstrat încă o dată că este o fire puternică și luptătoare! După 9 luni de la accidentul vascular suferit, problemă ce i-a deteriorat profund sănătatea, artistul e pregătit să revină cu forțe noi, atât pe micile ecrane, cât și la catedră. Este dornic să muncească din nou în televiziune, dar să și le predea studenților săi, de care este foarte atașat.

g1-2g1-2

Din păcate, în urmă cu 9 luni, Grigore Leșe a trecut printr-o mare cumpănă. A suferit un accident vascular, iar pentru a nu risca o tragedie, a apelat direct la ajutorul medicilor. Susține că programul mult prea încărcat și-a pus amprenta asupra sănătății sale, dar, din fericire, a reușit să depășească momentul greu.

Citește și: Grigore Leșe locuiește într-o biserică, după ce a făcut accident vascular:”Dumnezeu și-a întors fața către mine”

Citește și: Grigore Leșe a plecat de pe scenă. S-a enervat la culme la un concert:„Eu am pus niște condiții!' 

Citește și: Cine este și cum arată Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin.Gestul făcut după moartea tatălui ei

Citește și: Culiță Sterp, botez de lux pentru fiul lui:„El este cu banii, iar Daniela cu organizarea'

Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit

Potrivit spuselor sale, la acea vreme, după accidentul vascular, a ajuns direct la spital. Cei care l-au ajutat să se însănătoșească au fost medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca.

„M-am ostenit tare mult, anul trecut și, în luna decembrie, am suferit un accident vascular. Am ajuns la Spitalul de Urgență din Floreasca, medicii de acolo m-au salvat!', a declarat Grigore Leșe pentru Impact.ro.

În prezent, Grigore Leșe se simte mult mai bine. După ce s-a pus din nou pe picioare, este pregătit să-și reia activitățile din punct de vedere profesional. Are de gând să revină atât la televizor, cât și la catedră, în rol de profesor, dar și la concertele la care este așteptat de sute de oameni din întreaga țară.

„Cu sănătatea sunt foarte bine, acum, la nouă luni de la accidentul vascular. Revin la tv, pe scenă și la catedră. Se va face emisiunea 'Vedeta populară', la TVR 1, și în acest sezon, cred că din octombrie, rămân juratul emisiunii, ca până acum. Iar la sfârșitul lunii septembrie, voi filma și pentru emisiunea mea, de la TVR 3.', a povestit artistul de muzică tradițională pentru sursa citată.

„Mă întorc și la catedră'

Grigore Leșe a dat puțin „din casă' și le-a dezvăluit fanilor ce vor putea vedea în cadrul emisiunilor în care va fi prezent. Le pregătește telespectatorilor mari surprize, mai exact, interviuri interesante, cu oameni de valoare. În ceea ce-i privește pe studenții lui, abia așteaptă să le predea cursul de etnomuzicologie.

Iar dacă vreți să-l vedeți pe Grigore Leșe la concerte, ei bine, vă informăm că urmează să susțină două spectacole la Cluj și în Câmpulung. Deocamdată, artistul nu a oferit însă o dată sigură la care vor avea loc cele două evenimente.

„Voi avea interviuri interesante, cu oameni valoroși. Mă întorc și la catedră, ca profesor, voi preda pentru studenți un curs de etnomuzicologie. Dar, mă pregătesc și pentru cele două mari spectacole, din Cluj și din Câmpulung.', a mai transmis el.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton