Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

 Cica Cristina
.

Gina Pistol și Smiley urmează au devenit părinți pentru prima oară, iar emoțiile sunt pe măsură. Artistul le-a dezvăluit tuturor ce nu ar vrea ca fetița lui să afle despre el, când va crește. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol și cu viața lui amoroasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au fost foarte emoționați pe ultima sută de metri, înainte să devină părinți. Au pregătit camera fetiței și au pus la punct ultimele detalii, iar acum așteaptă cu nerăbdare provocările pe care le vor avea de înfruntat în cea mai frumoasă experiență din viața lor de cuplu.

Gina-Pistol-Smiley-1-1Gina-Pistol-Smiley-1-1

Ce nu vrea Smiley ca fetița lui să știe despre el

Fiind persoane publice, multe detalii din viețile lor sunt expuse. Nici Smiley nu a scăpat, însă a fost întrebat direct, în cadrul unui podcast, de către Damian Drăghici: Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?'

Smiley a dat răspunsul în stilul caracteristic, uimindu-și fanii. 'Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa', a precizat Smiley, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți:”Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre”

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă:”Nu are nasul meu, deci e ok!”

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce gest a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman, deși au divorțat.În ce relații au rămas cei doi

Gina Pistol și Smiley s-au decis asupra numelui fetiței

Gina Pistol și Smiley s-au hotărât ce nume va purta fetița lor, dar încă nu au divulgat numele.

'Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc.

La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez'​, a transmis Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Smiley, emoționat când și-a văzut fetița la ecograf

Atunci când și-a văzut fiica pentru prima oară la ecograf, artistul a uitat de tot. Chiar să și filmeze momentul, semn că emoțiile pe care le-a simțit au fost extrem de puternice. Nu știe ce va urma, lasă să vină totul de la sine și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept.

‘Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept., a povestit Smiley cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton