Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan: "Vor fi întotdeauna..."

 Cica Cristina
.

Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry, în care au făcut o serie de dezvăluiri, a stârnit reacții în lanț. Mai mult, Regina Elisabeta a convocat o reuniune de criză la Palatul Buckingham în urma acuzațiilor lansate de foștii duci de Sussex.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au lansat mai multe ocazii la adresa Familiei Regale în cadrul interviului acordat lui Oprah, ceea ce face tot mai dificil ca Palatul Buckingham să nu aibă nicio reacție.

HRH Prince Charles tests positive for Coronavirus in the UK.HRH Prince Charles tests positive for Coronavirus in the UK.

Corespondentul BBC la Palat susține că reprezentanții „nu doresc să se simtă presaţi să spună ceva', însă o reacție este tot mai așteptată în aceste momente.

Palatul Buckingham a lansat marți, 9 martie, o declarație în numele Reginei Elisabeta a II-a.

În comunicatul de presă sunt precizate următoarele: „Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiţi ai familiei'.

Controverse și reacții după interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry

Precum era de așteptat, o serie de reacții au survenit după ce foștii duci de Sussex au decis să vorbească despre plecarea lor din Familia Regală și motivele puternice din spatele deciziei.

Mulți au fost de părere că declarațiile fostei actrițe Meghan Markle au fost de-a dreptul șocante și i-au apărat cauza.

„Meghan Markle, prietena mea altruistă, își trăiește viața – și o face dând un exemplu – cu empatie și compasiune. Ea mă învață în fiecare zi ce înseamnă să fii nobil cu adevărat. Cuvintele ei ilustrează durerea și cruzimea cu care s-a confruntat”, a transmis jucătoarea de tenis Serena Williams.

Din lumea sportului o reacție a avut și Billie Jean King, o fostă jucătoare de tenis. „Printre dezvăluirile făcute de Meghan și Harry în acest interviu se află și lupta lui Meghan pentru a-și apară sănătatea mintală. Sper că sinceritatea ei va duce la mai multă acceptare și la mai mult ajutor pentru toți oamenii care au nevoie de astfel de lucruri”.

„Aproape că au omorât-o pe această femeie'

„E ca un fel de seism să auzi un membru al familiei regale care spune că și ea a simțit atât de multe lucruri într-o perioada de criză”, a transmis și o jurnalistă de la revista People.

„Aproape că au omorât-o pe această femeie. Sunt foarte bucuros că Meghan și Harry și-au luat copilul și au plecat de acolo”, a subliniat scriitorul Saeed Jones.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!”Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism!”Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru”

Citește și: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion:„Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…'

Acuzații dure la adresa lui Meghan Markle

La polul opus, au fost mai multe reacții dure la adresa soției Prințului Harry. O parte au spus că ar fi vorba despre o trădare față de Regină și de Casa Regală sau că Meghan ar fi dorit să aibă totul.

„Acest interviu este o trădare absolut rușinoasă față de regina și față de familia regală. Mă așteptăm la acest non-sens josnic, distructiv și egoist din partea lui Meghan Markle, dar nu mă așteptăm că Harry să își dezamăgească în acest fel familia și monarhia. Este rușinos”, a transmis indignat jurnalistul Piers Morgan.

„Eu nu cred asta. NU CRED ASTA. Meghan a vrut să aibă totul. Membri ai familiei regale care vor bani, excelent interviu Oprah!”, a spus și prezentatorul emisiunii TV „Newsmax”, Greg Kelly, potrivit ziare.com.

Meghan Markle a declarat război Familiei Regale?

„Nu va lăsați înșelați, Meghan tocmai a declarat război familiei regale, atunci când i-a spus lui Oprah: ‘Erau dispuși sa mintă pentru a proteja alți membri ai familiei'”, a fost reacția unui corespondent al tabloidului The Sun.

Boris Johnson a considerat că cel mai înțelept ar fi să se abțină de la a face comentarii pe marginea subiectului. „Când vine vorba despre probleme ce au de-a face cu familia regală, cel mai bun lucru pentru un prim-ministru este să nu spună nimic', a precizat el.

Acuzații de rasism la adresa Familiei Regale

În cadrul interviului pe care ea și Prințul Harry l-au dat, duminică, la Oprah, Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism. Totul a pornit după ce au apărut îngrijorări cu privirea la culoarea pielii lui Archie, înainte de a veni pe lume!

În interviul dat lui Oprah Winfrey pentru postul de televiziune CBS, Meghan a dezvăluit că a existat o anumită îngrijorare în cadrul unei părți a familiei regale britanice cu privire la culoarea pielii micuțului. Iar asta deoarece Meghan are origini afro-americane.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte', a mărturisit Meghan, fără să dea însă nume.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton