Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: "Nu a fost deloc ceva spontan"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Își împarte viața între televiziune, teatru și familie și, deși este greu de crezut că niciuna dintre aceste laturi nu are de suferit, Gabriel Coveșeanu, alias Cove, carismaticul prezentator de la „Vorbește lumea (PRO TV), pare să fi găsit echilibrul perfect. Trece peste toate greutățile cu optimism și cu zâmbetul pe buze, iar soția și cei doi copii sunt „bateria care îl încarcă pozitiv în orice situație. Care este secretul căsniciei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La o simplă căutare pe Google a sintagmei „Cove soție, toate rezultatele sunt cam așa – „Ce soție frumoasă are Cove!. Ceea ce e real, trebuie să recunoaștem. Așadar, te întreb direct? Ești un bărbat gelos, ți-a fost teamă vreodată că soția ta ar putea avea prea mulți admiratori și poate prea insistenți?

Am învățat, în timp, cât de important este să ai încredere în partenerul tău, cât de importantă este comunicarea și faptul că gelozia poate strica adesea sau poate aduce un deserviciu în relație. Așa că, odată ce am învățat aceste lucruri, totul a mers de la sine.

Cove-1Cove-1

Cum și-a cunoscut Cove soția

Așa cum spuneam mai sus, v-ați cunoscut în urmă cu mulți ani. Ai declarat că v-ați văzut la o petrecere și că amândoi erați implicați în alte relații. Acum poți să recunoști… Ți-a rămas gândul la ea de atunci? Ce impresie ți-a lăsat?

Nu e neapărat vorba despre a recunoaște, la acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! (zâmbește) A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi.

Cum și când ai cerut-o în căsătorie? Ai avut emoții, ai pregătit evenimentul cu mult timp înainte sau a fost ceva spontan?

Hai să îți spun sincer: eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia.

Citește și: Cove are un salariu fabulos!Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:”Am avut o chimie foarte rapidă”. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță.Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată.Cum se simte Gina Pistol

Cove, despre cele mai frumoase amintiri de la nuntă

Nunta știu că ați făcut-o după trei ani de relație. Care e cea mai frumoasă amintire de la nunta voastră? Cum te știu mereu pus pe glume, poate ne povestești și un moment amuzant, dacă ați avut parte de așa ceva…

N-aș spune că a fost un moment amuzant, deși a fost o petrecere la care ne-am distrat foarte bine cu toții până foarte târziu, spre dimineață. Nu am avut parte de o nuntă în care mirii să fie foarte stresați, să se împartă în toate direcțiile. Dimpotrivă, a fost o seară în care am avut alături prieteni foarte buni, familiile și ne-am distrat exact așa cum ne-am dorit.

Cove: „Au existat și momente ceva mai tensionate'

„Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt…, spuneai, de asemenea, într-un interviu mai vechi. Te întreb direct. Ați fost, până acum, pe punctul de a vă separa? Și, dacă da, cum ați trecut peste divergențe?

Nu, nu am ajuns până în acel punct, niciodată. Dar, ca în viața fiecărui cuplu, au existat și momente sau perioade ceva mai tensionate. Așa cum spuneam și anterior, noi am învățat care sunt lucrurile care contează cu adevărat și am putut să mergem înainte, împreună.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton