Ce mâncare românească preferă Emma Răducanu. Când va veni campioana în România

 Mirea Roxana
.

Emma Răducanu, campiona de la US Open, este noua stea a tenisului feminin mondial. Românii au îndrăgit-o imediat în momentul în care au aflat că tatăl ei este de origine română. Părinții Emmei sunt Ioan Răducanu și Renne, care este de origine chineză. Ei bine, aflați că Emma Răducanu vine periodic în România să își viziteze bunica și are și un fel de mâncare preferat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emma Răducanu a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a câștigat US Open, la doar 18 ani. La ediția din acest an de la Wimbledon, Emma Răducanu a vorbit atunci despre legăturile ei cu România. „Tatăl meu e din București. La fel ca bunica, ca mamaia (n.a. – pronunță românește cuvântul), care locuiește în continuare în centrul Bucureștiului.

225096055_119617630391769_8196269825095361661_n225096055_119617630391769_8196269825095361661_n

Revin acolo de câteva ori pe an pentru a o vedea. E foarte frumos. Iubesc mâncarea de acolo. Să fiu sinceră, e incredibilă! Bunica îmi gătește, iar ăsta e un alt lucru special, a spus Emma Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

Emma Răducanu a fost ultima dată în România înainte de pandemiei.

Citește și: Cine este Emma Răducanu, campiona de origine română de la US Open.Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Cele mai extravagante ținute de la Met Gala.Starurile care au stârnit controverse pe covorul roșu

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:„Am renunțat la idee când părinții mei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Care este felul de mâncare preferat al Emmei Răducanu

Emma Răducanu vine perioadic în România să o viziteze pe bunica ei. Ultima dată când Campiona a pășit pe meleaguri românești a fost înainte de pandemie, când a venit cu părinții în țară pentru a o vizita pe bunica ei.

Bunica Emmei de-abia așteaptă să își revadă nepoata campioană și o să strângă în brațe, dar să îi și gătească. Femeia este foarte fericită pentru că Emma Răducanu ar putea veni în România chiar luna viitoare, când este invitată la turneul de tenis de la Cluj. Bunica ei este sigură că sportiva va ajunge și în București și așteaptă cu nerăbdare să pregătească împreună… sarmale. Sarmalele reprezintă mâncarea preferată a Emmei Răducanu, potrivit observatornews.ro.

Da, și ea a învățat (n.r. să facă sarmale), și ei au învățat, toți învață când vin. Când faci, înveți', a spus bunica Emmei Răducanu.

Emma Răducanu: „Părinții sunt cei mai aspri critici ai mei'

După ce a câștigat US Open, Emma Răducanu de-abia a așteptat să vorbească cu părinții ei, care au fost foarte mândri de fiica lor în momentul în care au aflat că a devenit campioană. Sportiva a dezvăluit că părinții ei sunt cei mai mari critici ai ei, însă, de data aceasta i-a luat prin surprindere și nu au mai avut niciun comentariu de făcut.

„A fost foarte drăguţ să vorbesc cu părinţii mei după ce am câştigat. Erau atât de fericiţi şi mândri de mine. Ei sunt cei mai aspri critici ai mei şi foarte greu de mulţumit.

Dar i-am luat prin surprindere, de data asta. Nu au mai avut ce spune!', a declarat Emma Răducanu.

Într-un interviu acordat presei britanice în vara lui 2020, Emma Răducanu a fost întrebată ce jucătoare o inspiră. Fără să facă și alte referiri la România, Emma a nominalizat-o și pe Simona Halep.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton