Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep: „Poate va naște și doi ani...”

 Sutiu Theodora
.

Simona Halep ar putea naște naște un copil în viitorul apropiat. Sportiva se căsătorește miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc. Chiar în ziua nunții, Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat că sportiva ar putea lua o pauză din activitate și ar putea reveni la doi ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep ar putea naște naște un copil în viitorul apropiat . Potrivit spuselor ministrului Sporturilor, în acest moment, Simona Halep are alte priorități în viață care s-ar putea să nu aibă legătură cu tenisul.

halep-4-1halep-4-1

„Ea se află într-o altă fază a vieții, s-a și căsătorit. Dar poate pe viitor va reveni pe locul unu mondial. Uitați-vă la Serena Williams, fiecare sportivă are o perioadă în viața ei când o lasă mai moale', a declarat Eduard Novak pentru Prosport.

Halep ar putea reveni după ce va naște primul copil

Simona Halep ar putea naște naște un copil în viitorul apropiat. Mai mult, Eduard Novak susține că nu l-ar mira dacă fostul lider mondial ar decide să facă un copil imediat după nuntă.

Probabil are și ea o viață privată. Poate va naște un copil și doi ani Simona se va bucura de el, apoi își va relua jocul.

Are puterea să revină, e tânără. Nu e o sportivă care a ajuns la apogeul carierei. Poate se va întoarce cu o motivație și mai mare', a mai spus Eduard Novak pentru Prosport.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Ce spune Simona Halep despre postura de mamă

Simona Halep ar putea naște naște un copil în viitorul apropiat. Simona Halep susține că viața ei bate tenisul și subliniază că cea mai mare emoție sau o bucurie similară cu cea trăită în urma cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul.

Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe.

Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită', a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Simona Halep, mesaj în ziua în care se căsătorește

Simona Halep a transmis un mesaj fanilor săi, în ziua în care se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc.

‘Să aveți o zi minunată’, a scris Simona Halep într-o postare pe Instagram.

Aceasta a atașat și o fotografie cu un citat Mark Twain. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', este textul de pe imagine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton