Fiica lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban, înainte de înmormântare. Ce i-a cerut politicianului

 Cica Cristina
.

Nelu Ploieșteanu este înmormântat în regim COVID-19, după rezultatele primite în urma autopsiei care au indicat că artistul încă ar mai fi avut virusul când a murit. Având în vedere condițiile în care trebuie să se desfășoare înmormântarea, una dintre fiicele regretatului artist a făcut apel către Ludovic Orban.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată deja de două ori până la acest moment. Prima dată rudele cântărețului de muzică lăutărească au solicitat o autopsie pentru a se constata dacă mai avea sau nu COVID-19 în momentul decesului. Cum rezultatul a fost pozitiv, rudele au fost nevoite să organizeze o ceremonie în regim COVID-19.

inmormantare-nelu-ploiesteanu-1-2inmormantare-nelu-ploiesteanu-1-2

Familia și-a dorit o înmormântare creștinească pentru Nelu Ploieșteanu

În cursul zilei de ieri, fiicele artistului au fost la INML, însă nu au ridicat trupul neînsuflețit al tatălui lor, întrucât nu au putut organiza înmormântarea până la ora 17.00.

Familia și-a dorit extrem de mult ca Nelu Ploieșteanu să aibă parte de o înmormântare creștinească, lucru care nu a fost posibil din cauza restricțiilor. Cele două fete ale cântărețului ar fi vrut ca la înmormântare să fie prezenți toți cei care l-au prețuit și iubit. Din păcate, el a fost condus pe ultimul drum de circa 20 de persoane, cum prevăd regulile în contextul actual.

Citește și: Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum.Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui

Citește și: Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, revoltat în ziua înmormântării:„Bunicul a plecat din spital de teama…'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:„Nu mi-a fost bine de la început'

Fiica lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban

Totuși, familia a făcut tot posibilul ca artistul să aibă parte de o ceremonie așa cum merita. Mai mult, una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban, pentru a obține aprobare pentru o înmormântare creștinească.

„Voiam o înmormântare creștinească', a declarat una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu la înmormântare.

Politicianul, însă, nu a răspuns la telefon pentru a da curs solicitării familiei, potrivit libertatea.ro.

Nelu Ploieșteanu este înmormântat azi

Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, după ce de două ori ceremonia sa a fost anulată. Trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost luat de la INML și dus la cimitir.

Familia lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere, iar fetele regretatului artist își urlă durerea la căpătâiul tatălui lor. Când sicriul cu trupul neînsuflețit al lăutarului a fost scos de la INML și pus în mașina mortuară, fetele lui Nelu Ploieșteanu au început să țipe după tatăl lor: ‘Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!.

Artistul urmează să fie îmormântat în capela familiei, la Cimitirul Străuleșți II, alături de fiul său.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

‘Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!, a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton