Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni: "Nu mi-a fost bine de la început"

 Cica Cristina
.

Ramona Păuleanu este însărcinată în șapte luni, cu gemeni, și arată splendid! Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV a postat o fotografie în care și-a etalat burtica de gravidă, însă a precizat și că s-a confruntat cu probleme în sarcină, mai ales la început. Cum se simte acum și cum arată vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu urmează să devină în aproximativ două luni mamă pentru prima oară. Vedeta de la PRO TV va avea gemeni și este în culmea fericirii, cu toate că primele luni de sarcină nu au fost deloc ușoare pentru ea.

Ramona-Pauleanu-1Ramona-Pauleanu-1

Ramona Păuleanu, însărcinată cu gemeni

Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV este însărcinată în șapte luni și a postat două fotografii pe rețelele de socializare, în care și-a etalat burtica de gravidă.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate', a scris Ramona în dreptul unei imagini pe care a postat-o în urmă cu aproximativ o lună.

Citește și: Ramona Păuleanu de la Vremea PRO TV e însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am gemeni”

Citește și: Ramona Păuleanu s-a obișnuit greu cu perioada de carantină:”Am fost tristă de ziua mea. Munca a rămas singura oază de normalitate”. Cum se dezinfectează la job / INTERVIU

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum.Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui

Ramona Păuleanu s-a confruntat cu probleme în sarcină

Pe cât de frumoasă este această perioadă, ea nu a fost lipsită de greutăți. Ramona Păuleanu susține că în primul trimestru de sarcină s-a confruntat cu probleme, însă, din fericire ce a fost mai greu a trecut acum.

„Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă', a spus vedeta pentru protvplus.ro.

Ramona Păuleanu și-a anunțat sarcina în direct

Ramona Păuleanu a făcut anunțul că este însărcinată în direct. Prezentatoarea meteo și corespondenta Ştirilor ProTV nu a vrut să dezvăluie sexul bebelușilor momentan.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade, am învățat și eu de la altele’ , a transmis Ramona Păuleanu la Știrile Pro Tv.

‘Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt „puțin' însărcinată și foarte mult emoționată. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să va fie tuturor

Și pentru că atunci când mă apuc de-o treaba nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni.

Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei‘, a transmis ea apoi pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton