Ana Porgras s-a accidentat grav la Survivor. A publicat fotografiile cu rănile și cicatricile

 Mirea Roxana
.

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România, iar ultimul traseu sportiv al ei în Republica Dominicană a fost unul foarte dificil.Ana Porgras a dat totul pe traseu și lucrurl acesta este vizibil din semnele rămase pe corpul ei. Faimoasa le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de tare s-a accidentat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată de la Survivor în urma votului lui Jador, Ana Porgras a fost uimită să vadă cât de mulți oameni o susțin și o vor înapoi în competiție. Faimoasa a profitat de zilele libere din Republica Dominicană și a stat de vorbă cu fanii ei din mediul online.

ana1-1ana1-1

Ultimul traseu sportiv pe care a intrat Ana Porgras a fost unul foarte dificil și solicitant, dar, ca de fiecare dată, fosta gimnastă a dat ce-a fost mai bun din ea. Aceasta a vrut să le arate internauților că s-a și accidentat pe traseul respectiv.

Atenție! Aceste imagini vă pot afecta emoțional! Sorry! Vreau doar să vă arăt ce semne am pe mine de la ultimul meu traseu și anume cel cu nămol, care va rămâne pentru mine cel mai dificil și solicitant din toată competiția', a scris Faimoasa, pe contul său de Instagram.

Citește și: Scandal la Survivor între Zanni și Jador după eliminarea Anei Porgras:„O va lua personal'

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Fiica lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban, înainte de înmormântare.Ce i-a cerut politicianului

Citește și: Fosta soție a lui Mădălin Ionescu iubește din nou!Are un iubit, la 10 ani de la divorț

Petiție pentru ca Ana Porgras să revină la Survivor

Pentru mulți dintre fanii concurentei vestea că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor a fost șocantă. Inclusiv ea a fost luată prin surprindere atunci când Daniel Pavel a anunțat-o că trebuie să părăsească show-ul din Republica Dominicană. Fosta gimnastă nu se aștepta să plece acasă atât de repede, ci își dorea să rămână până la finalul concursului.

Acum, zeci de mii de fani își vor preferata din nou în concurs și au semnat chiar o petiție în acest sens.

Drept urmare, în doar câteva ore, pe o platformă online dedicată petițiilor, s-au strâns nu mai puțin de 20.000 de semnături ale celor care nu vor ca Ana Porgras să părăsească Survivor. Așteptările inițiatoarei petiției, care spera să strângă măcar 5.000 de semnături, au fost cu mult depășite.

Paradoxal, deși acum fanii se luptă să o readucă pe Ana înapoi în competiție printr-o petiție, concurenta a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Fosta gimnastă a fost nominalizată de Jador și Sebastian Chitoșcă. Zanni, în schimb, avea o relație foarte apropiată cu colega sa din echipa Faimoșilor, iar când a aflat că aceasta părăsește competiția, artistul a izbucnit în lacrimi.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton