Ce face Andreea Bălan, după ce s-a aflat că are o relație cu Tiberiu Argint. Artista este foarte fericită: ”Niciodată...”

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, iar de când s-a aflat că are o relație cu noul ei iubit, Tiberiu Argint, este mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta are o mulțime de activități astăzi și își ține banii la curent cu ceea ce face.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până acum, Andreea Bălan nu a făcut nicio declarație despre noul ei iubit, însă este foarte ocupată cu repetițiile. Toți dansatorii au venit în casa vedetei, unde repetă coregrafiile pentru un nou show.

După ce s-a aflat că are un nou iubit, Andreea Bălan este foarte zâmbăreață și fericită, semn clar că ceva bun se întâmplă în viața ei.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

'Echipa fantastică a venit la repetiții. Avem treabă, facem coregrafii. Niciodată nu se stă! Se muncește încontinuu. Cu muncă se face performanță. Mai mult bârfim decât să facem… Vor pauză, iar eu nu vreau să le dau pauză. Nicio pauză.', a spus Andreea Bălan pe Instastory.

În timp ce coregrafiile erau în plinăd desfășurare, Ella a venit să asiste și ea la repetiții. Micuța își privea mama cu admirație, ba chiar s-a rușinat când a fost invitată să danseze și ea.

Andreea-Bălan-face-repetiții-acasă-2Andreea-Bălan-face-repetiții-acasă-2

George Burcea, repetiții pentru teatru

În timp ce Andreea Bălan face coregrafii, fostul ei soț este la repetiții pentru teatru. Actorul a început pregătirile încă de dimineață și a împărtășit cu cei care îl urmăresc pe Instagram, imagini de la repetiții. În timp ce George Burcea repetă, pe fundal se aude melodia „Come get her', iar versurile spun așa: 'Cineva să vină să o ia, dansează ca o stripteuză'.

Pare că fostul soț al vedetei nu este deloc afectat de cele întâmplate, mai ales că el a fost cel care a vrut despărțirea. Deși unii s-au grăbit să afirme faptul că versuruile cu pricina, care pot fi și citite, pe ecranul telefonului, îi sunt dedicate Andreei. Totul, referitor la imaginile de la mare, când a fost fotografiată de gâtul iubitului ei, sărutându-l cu patos.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton