Scandal de proporții în Casa Mireasa! Alina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian: "S-a stricat nunta. Nu mă respecți". De la ce a pornit totul

 Cica Cristina
.

Concurenții de la Mireasa au avut parte de o petrecere pe cinste! Ce-i drept, mai mult băieții s-au distrat, fetele fiind măcinate de gelozie și crize de nervi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După demonstrația care s-a făcut în fața lui Ciprian, Ina, cum i se spune în Casa Mireasa, a avut o criză de gelozie, fiind vizibil iritată și enervată la culme de comportamentul pasiv al partenerului ei, care nu a avut nici cel mai mic gest de respingere față de femeia care dansa în fața lui. Totul s-a petrecut nu doar sub privirile celorlalți concurenți, ci și sub privirile iubitei rănite, care nu a rezistat mai mult de 2 minute la balcon.

„I s-a așezat în poală și a stat până s-a udat pe pantaloni de la transpirație”, a spus Alina Pană, fosta concurentă de la Exatlon.

Citește și: Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot:„Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru…'

Gestul a scos-o din minți, astfel că nu a vrut să asculte deloc explicațiile partenerului: „Dispari să nu te văd măcar. În ce limbă vrei să-ți spun Ciprian?”.

Greșești enorm. Iubire, ai dat-o de gard de nu-ți imaginezi”, a fost replica lui Ciprian.

Citește și: Ce spune Cristi Borcea despre cel de-al patrulea copil cu Valentina Pelinel:„Dacă ea vrea, eu nu am nicio problemă'

„Te crezi bărbat și crezi că-ți iau din bărbăție dacă ridic tonul la tine”, a continuat dialogul.

„Tu ești chiar inconștientă. Din partea ta nu mă așteptam în viața vieților mele la așa ceva”, s-a arătat dezamăgit Ciprian de comportamentul iubitei sale.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:„A fost cel mai dificil moment din viața noastră'. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

„S-a stricat nunta, ce să facem? Nu mă respecți pe mine ca femeie, nu-mi respecți familia, nu-mi respecți fratele, să-ți fie rușine ești un măsăcărici”,  a spus Alina.

„Nu te respecți tu pe tine, crede-mă. Greșești, nu poți să-ți dai seama cât de mult”, a insistat Ciprian.

Alina-si-Ciprian-Mireasa-1Alina-si-Ciprian-Mireasa-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton