Cine este Selly, vloggerul român care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

 Stamen Diana
.

Mulți ați auzit despre Selly în ultima perioadă, dar iată cine este vloggerul român, din Craiova, care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani. Tânărul a ajuns să cunoscut în toată România, după ce a muncit extrem de mult pentru a fi cine este astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vloggerul român are 2,69 de milioane de urmăritori pe contul lui de YouTube, iar ca să ajungă la această performanță nu i-a fost deloc ușor. Poate că mulți se întreabă cine este Selly și cum de a ajuns de unul singur să facă primul milion de euro la doar 18 ani.

Citește și: Selly, critici dure la adresa sistemului de educație românesc: „E atât de defect! Ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea”

Numele său real este Andrei Șelaru și s-a născut în Craiova, unde a locuit până a terminat liceul. Tânărul vlogger s-a mutat acum la București, unde va merge să studieze la facultate și se va ocupa de proiectele pe care le are.

Selly a început să filmeze vlogguri în anul 2012, chiar în camera lui, iar nimeni nu știa pe atunci cine este. Perseverența este cheia succesului său, asta a spus-o de fiecare dată. Deși în urmă cu 8 ani când a început să filmeze pentru YouTube acest lucru nu era la modă, Andrei nu s-a lăsat și a continuat, iar astăzi este cel mai cunoscut vlogger din România.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes: 'Să vă văd ce mai ziceți'

Chiar înainte de majorat, tânărul a reușit să fie pe cont propriu și să se întrețină singur. Banii din publicitate și din YouTube sunt foarte mulți.

„În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe', a spus Selly.

Cine este și ce face Selly

Andrei Șelaru este creator de conținut și are milioane de vizualizări la videoclipurile pe care le postează pe YouTube.

„E un achievement important pentru mine. Nu credeam ca o sa se intample atat de repede, anul acesta am avut o crestere record in abonati si vizualizari pentru ca am fost, cred eu, consistent si am reusit sa gasesc puncte comune intre ce vreau eu sa fac si ce vrea publicul sa vada. Pozitia de lider de clasament vine si cu o responsabilitate mai mare fata de abonati si de comunitatea YouTube romaneasca. Imi propun sa mentin calitatea continutului si sa devin mai bun la ce fac. Publicul se maturizeaza cu timpul si eu ma maturizez odata cu el. Meseria de YouTuber e foarte interesanta si in fiecare zi ai ceva nou de invatat', spunea Selly.

La doar 18 ani, vloggerul român și-a cumpărat o mașină în valoare de 70.000 de euro din banii munciți de el. Acum, Selly are în plan să-și cumpere o casă în București, în care cine știe cât va investi, însă decizia pe care a luat-o este pentru viitorul lui.

Citește și: Ani de liceu, cu emoții la… BAC! Selly, planuri mărețe după examene: „Voi merge la o facultate pe zonă de business”/ EXCLUSIV

SellySelly

Citește și: Cine este Smaranda Știrbu, iubita vloggerului Selly

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton