Ce dietă ține Diana Dumitrescu și câte kilograme vrea să slăbească: “Mănânc cam ce vreau” / VIDEO EXCLUSIV

.

Diana Dumitrescu este hotărâtă să își recapete silueta din adolescență, motiv pentru care s-a lăsat pe mâinile Ancăi Lungu și urmează o psiho-dietă. Actrița a avut fluctuații de greutate în ultimul an, iar acum este încântată de modul în care arată. Însă urmează în continuare psiho-dieta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița din serialul Strada Speranței' de la Kanal D a reușit anul trecut să topească 10 kilograme, însă rezultatele obținute au fost de scurtă durată. Iată ce dietă ține Diana Dumitrescu, acum, și câte kilograme vrea să slăbească.

Diana Dumitrescu a ajuns la petrecerea VIVA! direct de pe scena teatrului Excelsior. În spectacolul O noapte furtunoasă', am fost o Zița mai modernă, am jucat o Zița cu breton așa, dar de obicei am o coafură mai ciudățică', ne-a povestit ea.

285194163_561283408687399_3709257674653537640_n285194163_561283408687399_3709257674653537640_n

Ce dietă ține Diana Dumitrescu și câte kilograme vrea să slăbească

Diana Dumitrescu urmează în prezent o psiho-dietă și este mulțumită de rezultatele obținute. În ultimul an, vedeta Kanal D a avut fluctuații de greutate. În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutritionist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc.  Iar acum cu ajutorul psiho-dietei, cu Anca Alungulesei, am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Diana Dumitrescu.

Nu mănâncă 12-16 ore. Ține postul intermitent

Actrița susține că s-a obișnuit să nu consume mâncare într-un anumit interval. Mai mult, dieta nu îi pune probleme nici când are filmări la serialul Strada Speranței', difuzat la Kanal D. Unul dintre principiile pe care le abordează această dietă este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 12-16 ore pauză, e în funcție de fiecare cum se hotărăște să țină. Ce fac eu acum nu vreau să se rezume la o lună, două trei, ci vreau să devină un mod de viață', ne-a detaliat Diana.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu fără pic de machiaj. Fanii au fost surprinși când au văzut-o așa

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect”

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Greutatea ideala să fie peste 50 kg

Actrița cântărește 60 kilograme în prezent, dar va continua dieta până când acul cântarului îi va indica 50 și ceva de kilograme. Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53 sa fie 55, 57 nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt și când o să zic gata , atunci o să mă opresc', a concluzionat ea. Ea a slăbit 5 kilograme într-o lună și jumătate, după care a stagnat. Nu mă deranjează, pentru că nu m-am îngrășat. M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei. Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut. Când ajung pe platourile am foarte multă energie', a declarat, pentru VIVA!, Diana Dumitrescu. Personajul pe care actrița îl interpretează în comedia Strada Speranței' a obligat-o pe actriță să își schimbe look-ul. Principala provocare pentru mine personal a fost părul acestui personaj, care mi-a dat de furcă, dar am rezolvat-o. Am purtat și extensii, port și perucă, am tot felul de artificii pentru acest personaj. Nu e cel mai pozitiv personaj, dar e simpatic', a încheiat Diana Dumitrescu.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton