George Burcea despre căsătoria cu iubita lui, Viviana Sposub: “Am încredere în noi, ca și cuplu, cum nu am avut niciodată, în viața mea” / EXCLUSIV

.

George Burcea e liber de contract din februarie, anul acesta, când s-a încheiat procesul de divorț. Actorul are în plan să își refacă viața alături de Viviana Sposub, cu care este împreună de doi ani. Tânăra se înțelege foarte bine cu cele două fete ale iubitului ei. Iată ce spune despre căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Burcea este divorțat, iar în urmă cu doi ani, când participa la emisiunea Ferma' de la Pro TV și-a găsit jumătatea. Deși multă lume a crezut că povestea de iubire înfiripată atunci pe platourile de filmare nu va ține prea mult, iată că timpul a dovedit contrariul.

george-burcea-si-iubita-Viviana-5george-burcea-si-iubita-Viviana-5

Mai are de rezolvat lucruri din trecut

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună și par la fel de fericiți ca atunci când și-au dat seama că nu pot trăi departe unul de celălalt. Cei doi au venit împreună la evenimentul anului: petrecerea VIVA! 2022. Sunt foarte bine, îmi era foarte cald acasă și am venit la piscină aici să mă răcoresc puțin, mai ales că Viviana a prezentat acest eveniment împreună cu colegii de la matinalul Kanal D și atunci m-a luat oarecum de un picior și m-a adus la eveniment. Suntem foarte bine, mulțumim', ne-a spus actorul.

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan: „Au fost momente dificile”

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Intenționează să se recăsătorească

După 2 ani în care Viviana i-a fost alături, George Burcea este convin că ea este aleasa. Deocamdată nu a formulat cererea în căsătorie, însă este hotărât să treacă relația la nivelul următor. Sincer, nu știu când ajungem la primărie, având în vedere că atât la Fermă', cât și după emisiune, lucrurile au mers treptat așa, adică nu le-am forțat, le lăsăm să curgă. Când o vrea Dumnezeu, atunci vom merge. Nu am cerut-o pe Viviana în căsătorie, mai am chestii de rezolvat din trecut. Cu siguranță o voi cere, vedem dacă va accepta. Nu îmi este teamă să fac acest pas alături de Viviana, pentru că am încredere în ea, am încredere în mine și am încredere în noi ca și cuplu, cum nu am avut niciodată în viața mea. Ne potrivim, ne completăm, ne susținem. Eu am venit cu ea la acest eveniment, pentru că ea a prezentrat, ea vine cu mine la filmări, desi și ea lucrează la matinal acum. Mereu încercăm, cât de mult putem, să ne susținem în proiectele pe care le avem', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, George Burcea.

Viviana se înțelege bine cu fetele lui George Burcea

Actorul este fericit că între cele două fiice ale lui din căsătoria cu Andreea Bălan și iubita lui, Viviana, este o armonie deplină. Practiv, vedeta Kanal D a știut de la prima întâlnire cum să se facă plăcută de fetițe. Este o relație excelentă, pentru că Viviana și ea este un copil. Având în vedere că le face codițe, ne îmbrăcăm, mergem în oraș, în parc cu mașinute, cu trotinete și tot felul de chestii, fetele s-au apropiat. Viviana le iubește foarte mult pe fete, fetele au simțit lucrul acesta și atunci copiii puri, cum sunt ei, imediat se atașează. Copiii, dacă simt că un om îi iubește, indiferent ce vârstă ar avea, dacă te pui în cap pentru ei, ești de-al lor. Trebuie doar să te uiți la Elsa, la mormolocii, la ce se mai uită ele, să le faci codițe și atunci ele sunt acolo. Avem o relație foarte bună, mulțumim lui Dumnezeu', ne-a mărturisit actorul.

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton