Fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry a împlinit un an. Cum arată micuța Lilibet  

 Borcilă Andreea
.

Fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry a împlinit un an. La prima ei aniversare, micuța Lilibet a fost fotografiată în stil portret, cucerindu-i pe cei apropiați, dar și pe fanii din social media cu zâmbetul ei. Foștii duci de Sussex au organizat o petrecere în locuința lor din Marea Britanie, distrându-se alături de familie și prieteni. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lilibet, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry, a împlinit un an sâmbătă, 4 iunie 2022. Foștii duci de Sussex au publicat două imagini cu micuța lor, pentru a celebra prima ei aniversare. Părinții i-au organizat, totodată, și o petrecere la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. Cei apropiați, cum sunt familia și prietenii, s-au adunat pentru a le fi alături în cea mai importantă zi a lor. 

FWROFWRO

Lilibet a împlinit sâmbătă, 4 iunie, vârsta de un an. La petrecerea organizată de către foștii duci de Sussex, nu au lipsit toți cei dragi, care s-au bucurat, la rândul lor de un picnic relaxat în curtea locuinței la Frogmore Cottage, în Marea Britanie, potrivit presei străine. Totodată, cu toții au servit din tortul creat de cofetarul Claire Ptak, cea care a făcut și tortul de nuntă al lui Meghan și Harry în 2018. 

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz:„Mă tem că…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor:”Corpul meu are un șoc…”

Fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry a împlinit un an

Lilibet, fetița lui Meghan și a lui Harry, a împlinit vârsta de un an sâmbătă, 4 iunie 2022. Atunci, părinții micuței i-au făcut două fotografii, dintre care una este un portret. În imagine, Lilibet apare într-o rochiță azurie, cu o bentiță pe cap, în timp ce stă în iarbă și zâmbește. Micuța a moștenit părul roșcat al tatălui ei, precum și culoarea ochilor. Fotografia a fost realizată de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia foștilor duci de Sussex. Acesta a mai publicat pe contul său de Twitter și o fotografie alb-negru, în care apare familia sa, alături de Lilibet, purtată în brațe de Meghan Markle. Meghan și prințul Harry au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, în 2019, căruia i-au pus numele Archie. 

Regina Elisabeta a II-a și-a văzut strănepoata la Jubileul de Platină

Meghan Markle și prințul Harry, împreună cu copiii lor, Lilibet și Archie, au participat la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prezența lor a fost una extrem de discretă, dar cu ocazia acestei vizite, suverana britanică și-a cunoscut strănepoata. Micuța a fost botezată Lilibet Diana după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint în copilărie și tinerețe era „Lilibet' și după mama prințului Harry, prințesa Diana. 

Prima imagine cu Lilibet

Prințul Harry și Meghan Markle au postat prima imagine oficiala cu Lilibet, mezina familiei. În imagine apare și Archie, fiul cel mare al ducilor de Sussex, în vârstă de patru ani. Felicitarea surprinde chipul fetiței lor, care a venit pe lume în vara anului trecut. Cu câteva zile înainte de Crăciun, au arătat-o pe micuța Lilibet întregii lumi. Cei patru sunt extrem de fericiți în imagine, iar fanii lor au fost plăcut surprinși de această ipostază. Fotografia, editată ca o felicitare de sărbători, a fost trimistă pe e-mail de fundația Archewell, fondată de Harry și Meghan în 2020.

Sursă foto: Misan Harriman (Twitter), Hepta 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton