Cătălin Cazacu și Margherita de la Clejani au petrecut până dimineața în club. În ce ipostaze au fost surprinși

 Stamen Diana
.

El fără obligații, ea singură. Cătălin Cazacu și Margherita din Clejani au petrecut până dimineața într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine, iar distracția a fost în toi.

Când Margherita de la Clejani și Cătălin Cazacu se întâlnesc ies scântei. Cei doi au ieșit împreună într-un club din București, unde au fost mai apropiați decât ne-am fi imaginat. Nu ar fi de mirare dacă între cei doi s-ar înfiripa mai mult decât o simplă prietenie. Imaginile cu fata Clejanilor și cu prezentatorul TV de la Kanal D nu mai au nevoie de descriere.

Margherita de la Clejani este aproape de nerecunoscut. Cu perucă blondă și turban pe cap, vedeta a dansat pe mese și a tras privirile tuturor celor aflați în club. Cătălin Cazacu a stat numai pe lângă cântăreață, ba chiar la un moment dat au fost foarte apropiați.

Andreea Antonescu și Giani Kiriță s-au distrat cu ei

Nu doar Margherita de la Clejani și Cătălin Cazacu au petrecut până dimineața în club. Giani Kiriță și Andreea Antonescu s-au distrat cot la cot cu cei doi. Chiar artista, proaspăt divorțată, s-a urcat pe cub, însă Andreea Antonescu a avut o ținută mult mai cumințică, față de cea a Margheritei de la Clejani.

FOTO: Facebook

Margherita de la ClejaniMargherita de la Clejani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton