Silvana Rîciu se mărită astăzi, la un an după divorţ. Primele poze cu artista de muzică populară în rochie de mireasă

 Dumba Gabriela
.

Silvana Rîciu se mărită astăzi cu Nicuşor Ioniţă, artistul cu care ea colaborează profesional de peste 13 ani, dar de care s-a îndrăgostit de doar câteva luni. Cei doi cântăreţi de muzică populară ajung astăzi la Starea Civilă, iar duminică se căsătoresc religios.

Silvana Rîciu se mărită cu Nicușor IonițăSilvana Rîciu se mărită cu Nicușor Ioniță

Ceremonia pentru cununia civilă are loc pe malul lacului Cernica, iar mai apoi, cei doi miri, copiii artistei din mariajul anterior și cei peste 100 de invitați se mută la petrecerea ce va avea loc într-unul din saloanele complexului de evenimente aflat tot pe malul lacului.

Nunta Silvanei şi a lui Nicuşor are loc duminică, 22 septembrie, la Mănăstirea Dervent, potrivit Cancan, însă înainte de marele eveniment, cei doi, împreună cu fetiţa şi băiatul artistei din prima căsătorie au făcut o şedinţă foto în straiele de nuntă.

'Ne-am hotărât să ne căsătorim…A fost o veste „șoc' pentru toată lumea. Unii nu au crezut, alții au zis că glumim. Și asta pentru că nimeni nu știa că am început o relație. E adevărat că pentru mulţi căsătoria pare o decizie prea rapidă, dar ne-am sfătuit cu prietenul meu de suflet, părintele Efrem, și am ajuns la concluzia că a ne căsători e cea mai bună soluție pentru că, potrivit bisericii, nu e bine să trăim în păcat prea mult timp.

Iniţial am pornit de la ideea unui eveniment mic, intim, un eveniment care să fie doar pentru noi doi, să nu ne simțim stingheriți de presă, camere, interviuri etc. Am vrut să avem lângă noi doar familia, câțiva prieteni și colegi apropiați, dar de la o zi la alta constat că evenimentul se va mări', povestea Silvana la Kanal d.

Cântăreaţa de muzică populară a divorţat anul trecut, după o relație de peste 20 de ani. Cântăreața și fostul soț nu mai formau un cuplu din 2013, însă abia în 2018, ei au decis să divorțeze.

Deși erau despărțiți, Silvana Rîciu și fostul soț au continuat să locuiască în aceeași casă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andrada și Luca. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton