Cătălin Cazacu a plecat de la Kanal D și a semnat contractul cu TVR. Ce emisiune va prezenta

 Stamen Diana
.

Cătălin Cazacu a semnat contractul cu TVR, după ce a plecat de la Kanal D. Prezentatorul TV a bătut palma pentru o emisiune de divertisment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mutare neașteptată în televiziune. Cătălin Cazacu a renunțat la proiectele de la Kanal D și a semnat contractul cu TVR. Prezentatorul va prezenta o emisiune de divertisment la televiziunea română, potrivit Cancan.

Cătălin Cazacu era de ceva timp fără proiecte la Kanal D, iar șefii păreau că nu mai aveau planuri cu el, așa că a fost nevoit să se reorienteze. Prezentatorul a negociat mult cu cei de la televiziunea română, iar în final proiectul s-a concretizat.

Citește și: Cum arată femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Nicoleta a trăit o adevărată dramă: 'Mi-a murit soțul în brațe'

Cătălin-Cazacu-TVR-1Cătălin-Cazacu-TVR-1

Cătălin Cazacu va prezenta o emisiune de divertisment la TVR

A încheiat colaborarea cu Kanal D și a bătut palma cu TVR. Cătălin Cazacu era gazda emisiunilor Cash Taxi și Vulturii de noapte, însă aceste proiecte nu mai erau de mult timp pe post.

La fel ca și Cătălin Cazacu, Victor Slav nu mai este implicat în niciun proiect de la Kanal D. Giani Kiriță, colegul lor din emisiune, a renunțat la contractul cu Kanal D și a semnat cu Antena Stars, unde are un reality show. Singurul care a rămas fără niciun contract este Victor Slav.

Citește și: Cătălin Cazacu, peripeții la examenul de Bacalaureat. Ce noroc a avut prezentatorul de la „Cash Taxi”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton