Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi, au împlinit un an de relație! Cum au sărbătorit: "Realizez cât sunt de norocoasă"

 Cica Cristina
.

Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorț și este în culmea fericirii! A împlinit un an de relație cu iubiul ei, Cristi, și pare că nimic nu-i lipsește pentru ca fericirea să fie completă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, consultant în turism, au împlinit un an de relație, iar lucrurile par să meargă excelent între ei.

Ioana Ginghină a postat, chiar în ziua în care au împlinit 1 an, mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Actrița apare extrem de fericită și împlinită. Cei doi au sărbătorit cu tort, vin roșu, iar vedeta a primit un frumos aranjament floral.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

Ioana Ginghină: „Abia aștept să mă bucur de noua mea aventură”

Astfel, cei doi și-au aniversat relația într-un cadru romantic, acasă, cu un vin roșu și o cină pe măsura evenimentului.

„Mă uit în spate la ultimul an din viața mea și realizez cât de norocoasă sunt. Da, știu, este incredibil. Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieții mele, așa că abia aștept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puțină scoarță. Bucurați-vă de fiecare moment al vieții voastre”, a transmis Ioana Ginghină.

Citește și: Cătălin Cazacu a plecat de la Kanal D și a semnat contractul cu TVR.Ce emisiune va prezenta

Ioana-Ginghina-1Ioana-Ginghina-1

În egală măsură, fericirea actriței este completă după ce iubitul a ajutat-o să achiziționeze cealaltă parte de curte a casei în care stă. A plătit suma de 80.000 de euro foștilor socri.

Ioana Ginghină: „Într-un an se pot schimba foarte multe”

Vedeta s-a arătat extrem de pozitivă și optimistă în ultima perioadă și a subliniat că întotdeauna trebuie să vedem și partea bună a lucrurilor, căci într-un an se pot schimba extrem de multe lucruri.

Citește și: Ellie White s-a vindecat de COVID-19. Declarații uluitoare despre momentele de coșmar prin care a trecut:'S-a manifestat mai violent'

„Tu, cel care crezi ca anul 2020 e cel mai nasol an, am o veste rea pentru tine: într-un an se pot schimba foarte multe! Dar, am si o veste buna pentru tine: într-un an se pot schimba foarte multe! Acum depinde de tine cum vrei sa vezi lucrurile”, a mai scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton