Carantina i-a priit! Primele imagini cu Selena Gomez, după ce a slăbit 15 kilograme pe timp de izolare

 Cica Cristina
.

Selena Gomez a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme în carantină, iar fanii se arată îngrijorați din această cauză, punând totul pe seama depresiei! Iată cum arată acum artista!

Cântăreața și actrița americană în vârstă de 27 de ani a trecut printr-o transformare uimitoare în timpul carantinei. Selena Gomez a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme, fiind surprinsă pe străzile din Los Angeles purtând mască și fiind îmbrăcată cu pantaloni de pijama și un hanorac gri lung. Chiar și prin hainele sale largi, se poate observa că vedeta, care a suferit și un transplant de rinichi, a pierdut mult în greutate, potrivit demotix.com.

În timp ce foarte multe persoane s-au luptat cu kilogramele în plus, Selena nu pare să fi avut deloc această problemă. De asemenea, în imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare se poate observa că este trasă la față și mult mai slabă. Cu toate că mulți fani s-au arătat îngrijorați și au pus scăderea în greutate pe seama depresiei, este posibil ca artista să fi slăbit pentru că a făcut mult sport în această perioadă și a mai făcut schimbări în stilul de viață.

Nimic nu a dat de bănuit în această perioadă că vedeta ar mai întâmpina probleme serioase, plus că, chiar și îmbrăcată lejer și cu foarte puțin machiaj, se vede că Selena s-a îngrijit în această perioadă.

Clipe teribile pentru Selena Gomez

Reamintim că după ce a trecut prin numeroase încercări de-a lungul timpului, de la lupus până la transplantul de rinichi, depresie și eșecurile amoroase, artista a mai luat câteva kilograme în plus, pentru care a fost aspră criticată. În egală măsură, medicamentele luate și-au pus amprenta nu doar asupra stării mentale, ci și asupra fizicului, astfel încât artista a luat se îngrășase considerabil la un moment dat.

Iată că, acum, a reușit să se pună pe picioare și arată splendid, chiar și când poartă ținute lejere, nu doar rochii demne de covorul roșu. Selena este cum în cea mai bună formă și mulți spun că nu a arătat niciodată mai bine, singura îngrijorare în acest fiind ca pierderea în greutate să nu fie cauzată de o posibilă depresie.

Selena-Gomez-1Selena-Gomez-1

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton