Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: "A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka"

 Cica Cristina
.

Liderul Statelor Unite, președintele Donald Trump, este mereu sigur pe sine și independent. Se pare că nici Prima Doamnă nu se lasă mai prejos și că ar acționa cu o mână de fier, din umbră. Cel puțin astfel de detalii reies dintr-o nouă carte ce stârnit deja controverse!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jurnalista Mary Jordan, care a lansat recent cartea 'The Art of Her Deal', susține că actuala Primă Doamnă, care de curând a împlinit 50 de ani, ar acționa din umbră și ar controla oarecum ceea ce se petrece la Casa Albă.

De asemenea, ar fi avut un rol crucial și în urmă cu patru ani, când soțul ei, Donald Trump, a câștigat alegerile prezidențiele în fața soției lui Bill Clinton, Hillary. Se pare că Melania ar fi fost cea care ar fi stabilit imediat reguli fiicei sale vitrege, Ivanka Trump, care a devenit și consiliera șefului de stat.

Citește și: Cântăreața Vera Lynn a murit la 103 ani!Artista era un simbol al speranţei pe timp de război, dar și în pandemie de coronavirus

Melania ar mai fi rămas o perioadă la Trump Tower, alături de fiul ei Barron, timp în care ar fi renegociat și contractul prenupțial cu Donald Trump și i-ar fi impus anumite limite fiicei acestuia, Ivanka, scrie click.ro.

Cine este, de fapt, Melania Trump

La rândul ei, jurnalista Kate Bennett a încercat să demonstreze cine este, de fapt, Prima Doamnă și a caracterizat-o în cartea sa Free Melania' drept o femeie independentă şi uimitor de feministă'.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea.S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții estetice

Imaginea pe care și-a construit-o, de femeie glacială, nu ar fi deloc conformă cu realitatea, potrivit spuselor jurnalistei de la CNN. Mai mult decât atât, se pare că a jucat un rol esențial în cariera lui Donald Trump, ea fiind cea care a insistat ca partenerul ei să participe la alegerile prezidențiale. Până la urmă nu degeaba se spune că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică.

O idee falsă rămâne: aceea că Melania s-ar fi opus candidaturii lui Trump la preşedinţie. Nu este adevărat. Ea l-a împins foarte mult să se lanseze, în parte pentru că se gândea că într.-adevăr el va câştiga şi va face o treabă bună', relatează jurnalista.

Citește și: Ce fac concurenții de la Te cunosc de undeva, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus.Andreea Bălan și Tavi Clonda au fost depistați negativ

President Trump Departs For Kennedy Space CenterPresident Trump Departs For Kennedy Space Center

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton