Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter: "Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Raluca și Walter Zenga s-au reunit în Dubai, unde trăiesc o frumosă poveste de dragoste, alături de cei doi copii. Au învățat lecții valoroase pe timpul pandemiei de coronavirus și ne-au împărtășit câteva dintre secretele mariajului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

V-ați reunit? Walter era în Italia, tu în Dubai… ți-a fost teamă pentru el?

Da, ne-am reunit cu happy-end! Walter a reușit să ia un avion special din Italia și a venit să petreacă două săptămâni în Dubai cu noi, așa că totul e bine când se termină cu bine!

Dacă tot l-am adus în discuție pe soțul tău, probabil ai mai fost întrebată de două mii de ori, dar care este secretul mariajului vostru? În zilele noastre, pare greu spre imposibil să reziste relațiile pentru atâția ani. Ce anume vă ține împreună?

Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate! Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!

Citește și: Însărcinată în 7 luni, Laura Cosoi arată fabulos! Ce dietă ține pentru a nu se îngrășa:iată meniul ei zilnic

Ce anume nu  i-ai  ierta niciodată soțului tău?

Ah, nu știu ! El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.

Ați ajuns iarăși în postura de a trăi la distanță unul de celălalt. Te-ai gândit să-l urmezi și tu, împreună cu cei mici, în Italia?

Ce-i drept, ne-am obișnuit așa. Eu am prins rădăcini în Dubai, unde trăim din 2011 și, având în vedere nestatornicia meseriei de antrenor, de când avem copiii la școală, am ezitat să ne mai mutăm cu casa și masa după contractele soțului meu. Asta nu exclude ca, la un moment dat, să ne mutăm înapoi în Italia, unde Walter își dorește să rămână pe viitor în activitate.

Citește și: Elena Gheorghe are probleme cu tenul, din cauza măștii de protecție. Vedeta vrea să ceară părerea unui specialist:„Cu fața nu e de joacă'

Ai tot spus că ești îndrăgostită de Dubai. Te mai vezi locuind în altă parte?

Da, sunt încă îndrăgostită de Dubai și să nu credeți că mă refer la viața de „lux și opulență pe care o promovează multe vizitatoare-amatoare  de    Dubai pe Instagram, cu poze în mașini fabuloase, shopping fără limită pe card în mall-urile care pot împlini fanteziile oricărei femei iubitoare de modă. Sau petreceri extravagante.  Eu   aici   mă   simt   în siguranță ca nicăieri în lume și, împreună cu copiii mei, mă bucur de confortul casei noastre minunate de pe malul mării, în insula Palm Jumeirah. Viața noas- tră aici are un ritm tihnit, cu multe împliniri și amintiri deosebite.

Raluca-Zenga-1Raluca-Zenga-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel.Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton