Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, la șase zile de la despărțire: "Toate cărțile s-au dat pe față"

 Cica Cristina
.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat la mai puțin de o săptămână de la despărțire! Cei doi sunt împreună și par mai fericiți ca niciodată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă urmă cu șase zile, Brigitte Pastramă anunța despărțirea de soțul ei. Relația lor, de altfel una tumultoasă, a cunoscut mai multe controverse, conflicte și chiar violențe. Cu toate acestea, se pare că lucrurile au intrat din nou pe un fagaș normal.

Unul dintre motivele pentru care s-au despărțit ar fi fost faptul că Brigitte nu se simte suficient de susținută de soț în fața familiei acestuia.

Brigitte s-a despărțit de Florin pentru siguranța copiilor

Brigitte este de părere că familia soțului ei îi dorește răul și vrea să profite de banii pe care ea îi are. Vedeta a vorbit într-un interviu despre motivul pentru care a ales să se despartă de bărbatul de care s-a îndrăgostit la Ferma.

‘Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.’, a spus Brigitte la Antena Stars.

Vedeta a precizat că preferă să pună pe pauza relația lor pentru siguranța ei și a copiilor ei. Florin Pastramă s-a dovedit a fi violent în repetate rânduri, iar imaginile au ajuns și în presă.

‘Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie’, a mai spus Brigitte.

Brigitte Pastramă: „Am primit un buchet cu 101 trandafiri „

Se pare că între timp a revenit la sentimente mai bune, iar imaginile vorbesc de la sine. Brigitte a postat mai multe InstaStory-uri, unde apărea la masă alături de câteva dintre rudele lui Florin Pastramă, de soțul și fiica ei.

Pentru a marca marea împăcare, Florin Pastramă și-a surprins soția cu un un buchet imes de flori, cu 101 trandafiri.

brigitte-florin-2-1brigitte-florin-2-1

'Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri', a ținut bruneta să le împărtășească și fanilor.

Florin Pastramă, declarație de dragoste pentru Brigitte

Acum, că lucrurile s-au lămurit și s-au dat cărțile pe față, Brigitte a ținut să menționeze că speră să fie lăsată în pace, în speranța că va avea o căsnicie liniștită.

Citește și: Câți bani primesc Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show-ul de la Antena Stars.Au semnat contractul pentru o sumă modică

Citește și: Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România:'Ne bucurăm…'

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:„Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Rădulescu a avut simptome de COVID-19, dar a refuzat să cheme Salvarea de teamă să nu fie internată:„Tot corpul mă durea, gustul și mirosul au dispărut'

'Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!', a mai transmis Brigitte Pastramă.

Pe lângă buchetul de flori oferit, Florin Pastramă i-a transmis și soției sale un simplu „Te iubesc”, care, însă, a contat enorm de mult pentru Brigitte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton