Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ”E de condamnat!”

 Stamen Diana
.

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv și ar fi implicat într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Celebrul designer nu s-a ferit să spună ce crede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, se confruntă cu probleme mari cu legea a ajuns și la urechile lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a avut o primă reacție în ceea ce privește implicarea într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism a afaceristului. Juratul de la 'Bravo, ai stil' consideră că dacă Alex Bodi este vinovat trebuie să fie condamnat. Cătălin Botezatu a fost cel care sprijinit-o pe Bianca Drăgușanu necondiționat, ba chiar a ieșit alături de ea și de Alex Bodi în club, în urmă cu ceva timp.

'Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă. Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui', a declarat Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Iulia-fosta-soție-a-lui-Alex-Bodi-4-2Iulia-fosta-soție-a-lui-Alex-Bodi-4-2

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat: „Facem sărbătorile de iarnă în Dubai”. Ce a declarat despre Victor Slav

Citește și: Detalii terifiante din dosarul de proxenetism în care a fost arestat și Alex Bodi. 'A tăiat-o în bucăți și a pus-o în saci diferiți'

Citește și: Cum și de ce a fost trădat Alex Bodi de fosta soție. Iulia Sălăgean se împrietenise cu Bianca Drăgușanu și încă trăia din banii lui

Citește și: Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro! Voia să aibă gemeni, băieți

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton