Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul: ”Știai de la început că sunt o viperă”

 Cruceru Cristina
.

Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, soțul ei, după ce a anunțat divorțul. Vedeta și partenerul ei de viață sunt într-un 'război' al mesajelor tăioase, pe internet. Bruneta a postat, din nou, o replică dură pentru Florin Pastramă, și se pare că neînțelegerile dintre ei sunt departe de a se termina. Vedeta i-a luat prin surprindere pe toți cu noua postare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Brigitte și Florin Pastramă este departe de a se termina. Vedeta a postat, din nou, un mesaj controversat, dedicat partenerului ei de viață. Bruneta anunța divorțul, acum puțină vreme, invocând tot felul de motive. Florin nu a avut vreo reacție, după declarațiile controversate făcute de soția lui. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani, iar Brigitte spunea, de curând, că s-a despărțit de soțul ei.

Brigitte2-2Brigitte2-2

Brigitte face ce face și tot îi mai aruncă o replică tăioasă lui Florin Pastramă. Se pare că vedeta nu uită de neînțelegerile dintre ei doi, iar ca drept dovadă aceasta mai postează și câte un mesaj dur. Brigitte Pastramă a dat de înțeles, prin mesajul postat că partenerul ei este un șarpe veninos, pe care l-a hrănit și a avut grijă de el, iar mai apoi totul a fost în zadar.

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Citește și: De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu a interesat pe nimeni'

Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Primul caz de variola maimuței, diagnosticat în România. Cum se transmite și care sunt simptomele

Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul

Nu a ales o declarație de dragoste, ci un mesaj tăios pentru partenerul ei de viață. Brigitte Pastramă a publicat pe Facebook, o replică dură, care ar face referire la soțul ei. Asta pentru că vedete l-a etichetat pe Florin Pastramă, în mesajul pe care l-a postat.

„Într-o zi, un șarpe a fost călcate de o mașină. Un om bun l-a văzut și l-a luat acasă, i-a îngrijit rana, l-a hrănit până s-a vindecat complet. Într-o zi, șarpele l-a mușcat de mână mortal. Omul, pe patul de spital, îl privește în ochi și îl întreabă:
– După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?
– Știai de la început că sunt o viperă!
„, este mesaul postat de Brigitte Pastramă, în care l-a etichetat pe soțul ei.

Florin Pastramă i-a răspuns soției lui

Florin Pastramă nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-i răspundă soției lui. Asta după ce Brigitte a postat un mesaj controversat, prin care ar fi dat de înțeles că partenerul ei este un șarpe veninos.

„Nu ți-am poruncit eu? Fii tare și curajos. Nu te teme, nici nu te descuraja, fiindcă Domnul Dumnezeul tău este cu tine oriunde mergi.”, a răspuns Florin Pastramă după mesajul publicat de Brigitte.

Ce a făcut-o pe Brigitte Pastramă să divorțeze

Brigitte Pastramă a mărturisit și motivul, care a dus la despărțirea de Florin Pastramă. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.(…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea.(…) Am decis să merg mai departe singură’, a declarat Brigitte Pastramă, pentru un post TV.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton