Ce dietă ține Lavinia Pîrva, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Dacă mănânc seara...”

 Borcilă Andreea
.

Ce dietă ține Lavinia Pîrva, după ce a slăbit 30 de kilograme. Soția lui Ștefan Bănică este una dintre cele mai frumoase și sexy mămici de la noi. De fiecare dată când apare, atrage toate privirile și, pe bună dreptate. Vedeta este preocupată de sport, însă când vine vorba de alimentație, ea are un mic secret care o ajută să-și păstreze silueta de vis. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva a făcut mereu furori cu trupul bine sculptat și tonifiat, fiind una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz. În timpul sarcinii, vedeta a luat mai multe kilograme în plus, însă s-a ambiționat și a reușit să le dea jos, astfel că a ajuns, din nou, la silueta de altădată. Bruneta a născut pe 16 mai 2019 un băiețel perfect sănătos. 

lavinia-pirva-11lavinia-pirva-11

La acea vreme, Ștefan Bănică a fost cel care a dat marea veste pe rețelele sociale. Cei doi i-au pus numele Alexandru primului lor copil pe care îl au împreună. Celebrul actor mai are însă un băiat, pe Radu Ștefan, din fosta relație cu Camelia Constantinescu, dar și o fată, pe Violeta, din fosta căsnicie cu Andreea Marin. 

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați de la Playboy:'A fost o sumă destul de mare'

Citește și: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Lavinia Pîrva, după ce a slăbit 30 de kilograme

Soția lui Ștefan Bănică atrage toate privirile ori de câte ori apare în spațiul public sau în mediul online. Lavinia Pîrva a reușit să slăbească foarte mult după nașterea lui Alexandru, fiind totodată o fire extrem de ambițioasă și de perseverentă. Vedeta recunoaște că face mult sport, dar când vine vorba de alimentație, este destul de pofticioasă. În ceea ce privește rutina și obiceiurile alimentare, bruneta respectă cu sfințenie o regulă de aur. Ea a dezvăluit, recent, la emisiunea Vorbește lumea de la PRO tv care este secretul pentru a avea o siluetă de invidiat. 

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că, dacă mănânc seara, e jale mare, a povestit Lavinia Pîrva în matinalul de la PRO tv. 

Cum a reușit Lavinia Pîrva să slăbească 30 kg după sarcină 

Lavinia Pîrva a fost invitată la emisiunea prezentată de Marius Manole. Printre subiectele dezbătute de actor și cântăreață a fost și cel legat de cum se mențină în formă iubita lui Ștefan Bănică Jr, după ce a devenit mamă.

Ei bine, după ce a adus pe lume primul copil, Lavinia a decis să scape de kilograme în plus, dobândite în timpul sarcinii. Astfel, a început să facă mult sport și a fost mult mai atentă la orele la care servea masa. Când observa că se îngrașă, chiar dacă era vorba doar un kilogram sau două, încerca să nu mai mănânce după ora 17. După această perioadă, vedeta a reușit să ajungă la greutatea mult dorită.

‘M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5’, a declarat Lavinia Pîrva, potrivit protv.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton