Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Avea 90 de ani: „La final...”

 Miniosu Alexandra
.

Philip Baker Hall, actorul din serialul Seinfeld, a murit. Regretatul artist s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. A avut o carieră colosală, de aproape jumătate de secol, timp în care s-a dedicat trup și suflet publicului pe care l-a iubit atât de mult. Soția lui, Holly Wolfle Hall, a dezvăluit cum și-a petrecut maestrul ultimele clipe. Iată ce a făcut starul de la Hollywood!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Este vestea ce i-a întristat pe fanii săi, dar și pe colegii lui de breaslă de la Hollywood. Starul internațional s-a stins din viață la 90 de ani, lăsând în urmă multă durere în sufletele apropiaților săi. Actorul a avut o carieră demnă de laudă, fiind implicat în numeroase proiecte, vreme de aproape jumătate de secol.

Philip-Baker-HallPhilip-Baker-Hall

Este doliu în lumea artistică, după ce actorul Philip Baker Hall. Până la 90 de ani, acesta a apărut în numeroase proiecte de succes. A avut roluri celebre în „Seinfeld', „Hard Eight', dar și în „Zodiac'. Actorul american s-a stins din viață duminică, în Los Angeles, California, iar soția lui a dezvăluit cum au fost ultimele sale clipe.

Citește și: Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022:”Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună”

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru.Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Citește și: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!' / EXCLUSIV

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă într-o rochie albă, semitransparentă, de 96 de dolari

Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit

Philip Baker Hall a fost cunoscut, mai ales, pentru rolul „polițistului de librărie', care era în căutarea unei cărți, în 'Seinfeld'. Holly Wolfle Hall, soția actorului din ultimii 40 de ani, a povestit că actorul era înconjurat de toți cei dragi atunci când și-a dat ultima suflare. Femeia nu a dezvăluit detalii despre cauza decesului, însă a sugerat că artistul s-a simțit bine până acum câteva săptămâni.

De asemenea, ea a spus că starul american și-a petrecut ultimele zile într-o stare bună de spirit, reflectând asupra vieții lui. Holly Wolfle Hall a ținut să precizeze și faptul că Philip Baker Hall nu s-a retras niciodată din actorie.

„Vocea lui la final a fost la fel de puternică', a declarat Holly Wolfle Hall pentru presa străină, citată de spynews.ro.

Actorul avea 90 de ani

Philip Baker Hall a avut o carieră colosală, de aproape jumătate de secol. La început, actorul a lucrat mai mult în teatru decât în film și televiziune, după mutarea lui în Los Angeles, în anul 1975, din orașul lui natal, Toledo, Ohio.

Cariera lui Philip Baker Hall a cunoscut un succes uriaș abia în 1997, odată cu apariția lui în „Hard Eight'. Cu toate acestea, cea mai reconoscibilă apariție a lui a fost cea din cadrul sitcom-ului „Seinfeld'. În peliculă, el interepreta rolul lui Lt. Joe Bookman, un investigator de librărie care vine pe urmele lui Seinfeld pentru o carte nereturnată de mulți ani, „Tropic of Cancer”.

Larry David, producătorul sitcom-ului, a susținut, mai demult, că nimeni nu l-a făcut să râdă mai mult decât Philip Baker Hall.

Alte două actrițe din Seinfeld au murit anul acesta

Philip Baker Hall a apărut și în alte producții faimoase. Printre acestea se numără: :”The Insider”, „60 Minutes” „Dogville”, „The Truman Show”, „The Talented Mr. Ripley” „Zodiac” „Argo”, „Rush Hour” și chiar în sitcom-ul „Modern Family.” Ultima dată când publicul l-a văzut într-un serial a fost în 2020, în pelicula „Messiah.”

Anul acesta, fanii „Seinfeld' au mai primit o lovitură grea. În aprilie a murit și actrița Liz Sheridan, care a jucat rolul mamei lui Jerry în serial. În aceeași lună s-a stins din viață și Estelle Harris, cea care interpreta rolul mamei lui George Costanza în același sitcom.

Sursă foto: Captură video, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton