Brigitte Pastramă, decizie de ultimă oră! Vinde apartamentul de lux, cumpărat în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, pentru a-i da bani fiului său: "Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic"

 Cica Cristina
.

Brigitte Pastramă, care este tot mai des implicată în scandaluri, fie că este vorba despre fiul ei, Robert Sfăt sau soțul ei, Florin Pastramă, a luat o nouă decizie: vrea să vândă apartamenul de lux pe care l-ar fi primit cadou de la Ilie Năstase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a scos la vânzare apartamentul de lux, achiziționat în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, despre care se spune că ar fi, de fapt, un cadou primit de la fostul tenismen.

Anunțul vânzării apartamentului a fost postat pe mai multe site-uri specializate, dar și pe pagina de Facebook a brunetei.

Citește și: Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei:'Voi face plângere penală'

Este vorba despre un apartament de 140 m2, cu 4 camere, trei băi și patru balcoane, localizat în zona Ambasada Chinei Herastrău. Apartamentul, care se află la etajul 1 din 6, se vinde parțial mobilat sau mobilat la prețul de 295 000 €.

Precum era de așteptat, prima reacție la anunț nu a fost una tocmai pozitivă: 'Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic. Asta e apartamentul pe care ți l-a luat Ilie. Și casă în care stai e făcută tot de Ilie. De la farfurii și căni cumpărate din Viena, ai ajuns să faci șaorma la farfurie de plastic. Ce te mai fandoseai când erai coana Năstase, nu puteai mânca decât cu argint. Uite că acum poți și cu plastic. Trăiască Ilie Năstase!'.

Citește și: Fiul Narcisei Guță a ajuns la spital, după ce a fost bătut de interlopi

Brigitte Pastramă, scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert Sfăt

Brigitte Pastramă se află în plin scandal pentru moștenire cu fiul ei Robert Sfăt, iar securea răzbiului nu pare a se îngropa prea curând dacă bruneta nu îi va da partea de bani care i se cuvine după vânzarea casei părintești.

În ultimul an, Brigitte Pastramă a scos tot mai multe proprietăți la vânzare. Întâi a fost vila din Timișoara, unde fiul ei era coproprietar, iar din suma totală de 175.000 de euro cu care a fost vândută, 54.000 de euro i-ar reveni lui Robert Sfăt, notează wowbiz.ro.

Citește și: Primele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus.Vedeta de la Antena 1 a fost și în vacanță

Tot anul trecut, vedeta a scos la vânzare și apartamentul de la mare, care ar fi fost primit tot de la Ilie Năstase, solicitând pentru acesta 150.000 de euro. Cel mai recent pe listă pare să fie apartamentul de lux din zona Ambasadei Chinei.

Briggite-Pastrama-1Briggite-Pastrama-1

Sursa foto: Facebook 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton