Fiul Narcisei Guță a ajuns la spital, după ce a fost bătut de interlopi

 Lupescu Anca
.

Narcisa Guță trece prin clipe de groază, după ce copilul ei a fost bătut atât de tare încât a ajuns la spital. Băiatul a fost bătut de niște interlopi, motiv pentru care el a ajuns cu leziuni grave în îngrijirea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Surse apropiate familiei Narcisei Guță au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că fiul ei cel mare, Nicușor, a încasat o bătaie soră cu moartea.

Tânărul a ajuns direct în spital, iar medicii l-au operat de urgență. În prezent, are o tijă la picior.

Cu toate că Nicușor se află în spital, Poliția nu a luat încă măsuri. Narcisa Guță a mers la Focșani pentru a face plângere împotriva agresorilor.

Fosta soție a lui Nicolae Guță este disperată și vrea să se facă dreptate.

Scandal cu mama lui, din cauza fratelui mai mic

În trecut, Narcisa și-a acuzat fiul că a sărit să o bată, de față fiind și fiul ei cel mic, Alberto Guță.

A venit mama cu fiul ei, iar el a inceput sa ma jigneasca, la mine in casa. (…) Eu i-am spus sa se potoleasca si mama a inceput asa, cum e stilul ei. Nu e adevarat ca am sarit cu cutitul la ea si ca i-am dat 2.000 de euro. I-am cerut bani pentru ca m-a dat afara din apartamentul in care locuieste pentru ca ea are mai multe locuinte.', a declarat baiatul Narcisei.

media-142849248284603600media-142849248284603600

Tânărul a confirmat că a spart lucrurile din casă, motivând ca a recurs la acest gest pentru a nu fi forțat să o lovească pe mama lui.

E adevarat ca am spart televizorul, am dat cu pumnii in pereti si usa am spart-o pentru ca m-a dat afara cu doi copii! Am zis ca sparg la mine acasă!', a mai spus tanarul.

Probleme cu legea

Nicuşor Velcu a fost condamnat în 2015 la 3 ani de închisoare însă la apel a reuşit să-i convingă pe judecători că este nevinovat.

De asemenea, el a apărut în urmă cu câţiva ani la mai multe posturi de televiziune, acuzându-şi propria mamă că a vândut casa tatălui lor şi a investit toţi banii în Alberto, fiul Narcisei cu Nicolae Guţă. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton