Bogdan Urucu de la Survivor seamănă izbitor cu Jason Momoa. Ce au în comun

 Mirea Roxana
.

Bogdan Urucu este unul dintre concurenții noi de la Survivor România. Războinicul are un stil de viață sănătos și un fizic de invidiat. Pe de altă parte, toată lumea a remarcat asemănarea dintre Bogdan Urucu și celebrul actor Jason Momoa, iar tânărul în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcat în mai multe reclame și videoclipuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu, unul dintre concurenții noi de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, poate fi considerat sosia lui Jason Momoa, actorul devenit celebru pentru rolurile din Game of Thrones și Aquaman.

Premiere Of Warner Bros. Pictures’ ‘Aquaman’ – ArrivalsPremiere Of Warner Bros. Pictures’ ‘Aquaman’ – Arrivals

Atât Jason Momoa, în vârstă de 41 de ani, cât și Bogdan Urucu au părul lung, barbă deasă și un trup de invidiat. Pe de altă parte, amândoi sunt pasionați de sport și de activitățile în aer liber. Pe de altă parte, cei doi mai împărtășesc și cariera în modelling.

Citește și: Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor.Este căsătorit de 5 ani!

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor.E polițist și model

Citește și: Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor:„A venit de acasă cu o strategie'

Citește și: Daniel Pavel suferă de dorul iubitei, la Survivor:„Te arde carnea și sufletul'

Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia lui Jason Momoa

Atât Bogdan Urucu, de la Survivor România, cât și Jason Momoa iubesc senzațiile tari și sunt pasionați de motociclism.

În 2008, Jason Momoa a fost lovit în față cu o sticlă de bere și a suferit răni grave, ce au necesitat 140 de cusături, cicatricile încă fiind vizibile. Chiar dacă a rămas cu cicatrici, celebrul actor se bucură de admiratoare din toată lumea. Totuși, acesta își iubește din tot sufletul soția, pe actrița Lisa Bonet. Cei doi au împreună doi copii superbi.

Bogdan Urucu, de la Survivor România, a cochetat și el cu actoria. Acesta a fost actor în reclame și videoclipuri și a avut apariții în clipurile unor artiști celebri, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Balan.

Cine este Bogdan Urucu, de la Survivor

Bogdan Urucu, de la Survivor România, este din Pitești și s-a mutat în Capitală în urmă cu 13 ani, pe când avea 19 ani. Tânărul în vârstă de 32 de ani este absolvent al Facultății de Drept. Tatăl său este de meserie arbitru și instructor de înot, astfel că a avut un bun îndrumător în ceea ce privește cariera sportivă. Astfel, la numai 4 ani a învățat să înoate. Apoi, în școala generală, a practicat karate. În adolescență și-a îndreptat atenția către box, sport pe care l-a practicat timp de aproximativ 4 ani. Pe lângă aceste sporturi, el este pasionat de motociclism, fiin amator de senzații tari.

De asemenea, Bogdan Urucu de la Survivor este polițist de rutieră, în timpul liber onorându-și contractele de publicitate. În plus, chiar dacă, mai mult ca sigur, are foarte multe admiratoare, Bogdan este căsătorit de cinci ani de zile cu aseala inimii sale.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton