Cum arată fiul prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor. Îi calcă pe urme tatălui!

 Cica Cristina
.

Daniel Pavel are un fiu în vârstă de 16 ani, care locuiește în Viena, cu mama lui. Prezentatorul de la Survivor este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală, însă a oferit câteva detalii despre băiatul său, de care este foarte apropiat. Imaginile cu cei doi sunt rare, astfel că mulți se întreabă cum arată adolescentul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel are un fiu, Antoniu, în vârstă de 16 ani. Cei doi au o relație extrem de apropiată, iar adolescentul îi calcă pe urme tatălui în materie de sport. Schiază, patinează, înoată și vorbește mai multe limbi străine, fâcându-și tatăl mândru de el.

„Da! Antoniu, băiatul lui tata! M-a ajuns la înălțime și mă va depăși. În mod cert ia de pe linia mamei lui, care, deși micuță de statură, are înaintași înalți în neamul familiei de aromâni ce coboară vreo 800 de ani in istorie…', ne-a povestit Daniel Pavel, în exclusivitate pentru VIVA!

Daniel-Pavel-fiu-1Daniel-Pavel-fiu-1

Daniel Pavel, departe de fiul lui când a împlinit 16 ani

Prezentatorul reality show-ului de la Kanal D are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său, care a împlinit în luna ianuarie 16 ani. Prezentatorul i-a simțit lipsa, însă au reușit să comunice cu ajutorul tehnologiei.

Astăzi, 17 ianuarie, de Sf. Antonie cel Mare, este ziua în care, în urmă cu 16 ani, am fost binecuvant cu venirea pe lume a fiului meu. Chiar dacă suntem departe anul acesta, grație tehnologiior moderne, voi fi împreună cu el și mama lui, și vom celebra. EI își va comanda de la restaurantul lui preferat ceva- asta dacă nu se va răzgândi, în ultima clipă, spre favorita lui pizza (are voie, și-a făcut circuitul de forță săptămânală-)'.

Citește și: De ce s-a mutat Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, în Austria:”Am avut de demonstrat, ca român…”/ EXCLUSIV

Citește și: Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor:„În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte:'Nu sunt sursa lui de venit'

Daniel Pavel, despre fiul său: „Să fie copil însă'

Prezentatorul i-a făcut urările de rigoare fiului său, cu ocazia zilei sale de naștere.

Îi doresc fiului meu să fie prezent, alert, atent la energiile care mișcă lumile, cea de afară și cea din noi. Și să fie copil încă! Și să continue să fie cel mai bun spadasin, pistolar și explorator din jocurile lui video, unde e multiplu medaliat.

De când am început aventura Survivor România', asemeni, sunt convins, foarte multor copii și adolescenți, și el dorește să facă trasee asemenatoare cu cele în care lupta Faimoșii și Războinicii. După difuzarea episoadelor,  discutăm pe îndelete și e foarte interesat de autodepășirea limitelor', a transmis Daniel Pavel de ziua fiului său, potrivit kanald.ro.

Fiul lui Daniel Pavel locuiește în Austria, cu mama lui

Daniel Pavel a rămas în relații foarte bune cu mama fiului său și țin în permanență legătura pentru binele lui Antoniu.

„Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu', ne-a mai povestit Daniel Pavel, în urmă cu câteva luni.

Fiul lui Daniel Pavel vorbește trei limbi străine

Fiul lui Daniel Pavel a venit în Austria prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma. Pe lângă română, este vorbitor de germană, franceză și engleză.

Daniel Pavel a mărturisit la Survivor cât de mult îi simte lipsa fiului, dar și iubitei sale. Prezentatorul își sprijină fiul și ne-a mai spus că își dorește foarte mult ca el „să fie echilibrat, să stea în armonie cu sine și cu cei din jur, să-și găsească profesia care îl va împlini și să și-o facă până iese cum trebuie'.

Sursa foto: Instagram, Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton