Mădălina Linguraru, transformare incredibilă după Exatlon. Sportiva și-a pus silicoane

 Oana Pantazi
.

Mădălina Linguraru s-a schimbat enorm după ce a participat la competiția Exatlon, în 2018. Sportiva de performanță a apelat la chirurgia estetică, iar acum se poate lăuda cu un bust extrem de generos. Dar Mădălina nu și-a schimbat doar lookul, ci acum are și un job nou…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Linguraru s-a numărat printre primii concurenți eliminați de la Exatlon în 2018, dar cu siguranță micuța sportivă – are doar 1,50 m – a rămas în memoria celor care au susținut-o. Între timp însă, traiectoria ei s-a schimbat, iar acum Mădălina este greu de recunoscut chiar și de către fanii ei. Fosta sportivă și-a schimbat nu doar cariera, ci și aspectul fizic, între timp.

45595562-203517917196066-2640688207612513376-n45595562-203517917196066-2640688207612513376-n

Mădălina Linguraru, un nou look, un nou job

După eliminarea de la Exatlon, unde a fost a doua fată care a părăsit competiția, viața Mădălinei Linguraru s-a schimbat complet. După ce a părăsit competiția, Mădălina Linguraru nu a mai continuat cariera sportivă, ci a preferat să-și schimbe domeniul de activitate. Tânăra s-a angajat mai întâi ca recepționist la un cabinet stomatologic, după care a devenit asistent manager la o clinică de chirurgie estetică, notează Wowbiz.

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei: „Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis”

Citește și: Anca Țurcașiu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: „Eu îmi asum să răspund'

Citește și: Câștigători Oscar 2021. „Colectiv, fără Oscar. S-au impus „Another Round – cel mai bun film străin și „My Octopus Teacher – cel mai bun documentar

Citește și: Primele imagini cu Vera Miron după ce s-a întors de la Survivor. „Sorin și Albert s-au certat din cauza mea'

Schimbările pe care le-a făcut Mădălina nu au rămas neremarcate de către fanii ei din social media, mai ales după ce fotografiile fostei sportive au devenit tot mai îndrăznețe. Și dat fiind că a postat mai multe instantanee cu decolteul la vedere, transformarea a fost mai mult decât vizibilă. Mădălina și-a adus îmbunătățiri în zona sânilor, iar acum a renunțat la echipamentul sportiv pentru ținute sexy.

Mădălina e campioană mondială la lupte pe plajă

Sportivă de performanță, Mădălina Linguraru a practicat lupte libere de la vârsta de 11 ani și tot 11 ani a activat în Lotul Olimpic al României, unde a câștigat numeroase medalii și titluri mondiale: multiplă campioană națională și internațională, medaliată cu bronz la Campionatele de juniori, campioană mondială la lupte pe plajă și campioană mondială la lupte africane.

Până la 28 de ani sportiva a adunat în palmares mai multe medalii naționale și internaționale la lupte libere. Mădălina a obținut un aur la Turneul Internațional Under 23 din Bulgaria, în anul 2015, trei medalii de bronz la turnee intenaționale de seniori. Tot în 2015, ea devenit Campioană Mondială la lupte pe plajă. Un an mai târziu, sportiva s-a clasat pe poziția a 4-a la Cupa Europei de la București și pe 5 la Campionatul Mondial Universitar de seniori din Turcia. Mădălina Linguraru a câștigat și o medalie de aur, dar și una de argint la Jocurile Francofoniei 2017, în Coasta de Fildeș, iar luptele s-au desfășurat pe plajă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton