Bogdan „Syda” Ionescu va deveni tată a treia oară! Soția lui e însărcinată

 Mirea Roxana
.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, este în culmea fericiții pentru că va deveni din nou tată! Soția lui Syda, Sheila Giafer este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Bogdan Ionescu mai are doi copii din căsnicia cu fiica lui Traian Băsescu, pe Traian jr. și pe Sofia Anais.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în anul 2016. După divorț, Syda și-a găsit liniștea în brațele Sheilei Giafer. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar acum urmează să devină părinți. Bogdan Ionescu nu este la prima experiență de acest gen. Acesta mai are doi copii din căsnicia cu fiica lui Traian Băsescu, pe Sofia Anais și pe Traian Jr.

b1-7b1-7

Ei bine, Bogdan Ionescu va deveni atată pentru a treia oară pentru că Sheila Giafer este însărcinată. Sheila este însărcinată deja în patru luni și a trecut cu bine peste orimul trimestru de sarcină. După ce a scăpat de grețuri și de simptomele specifice unei femei însărcinate, soția lui Bogdan Ionescu se simte excelent.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:„Dacă eu nu mă iubesc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Când își boteaza fiul Culiță Sterp.Mama Geta l-a dat de gol

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță:„Dureri, copilul se mișca'

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Bogdan „Syda' Ionescu va deveni tată pentru a treia oară

Bodgan Ionescu și Sheila sunt mai fericiți ca niciodată. Fostul soț al Elenei Băsescu va deveni din nou tată. Sheila este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Pentru a sărbători vestea, cei doi au plecat într-o vacanță în Italia, din care s-au întors la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit evz.ro.

 În plus, Sheila este obișnuită cu copiii, iar rolul de mamă nu va fi unul deloc dificil pentru ea. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a declarat de mai multe ori că soția lui se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai săi din căsnicia cu Elena Băsescu. Ba chiar, Syda spunea că Sheila le citește povești și se joacă cu cei doi copii, care, cu siguranță, sunt fericiți că vor mai avea o surioară.

Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit anul trecut

Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit anul trecut, la patru ani de la divorțul lui Syda de Elena Băsescu. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mai fost la un pas de nuntă și în 2018, cu fotomodelul Maria Grigoriu, însă relația s-a întrerupt brusc, înainte de pasul cel mare.

După ce au spus „da' în fața ofițerului de Stare Civilă, Syda și Sheila s-au căsătorit religios în Turcia, iar petrecerea de nuntă a avut loc în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului. De asemenea, Bogdan Ionescu a cerut-o în căsătorie pe Sheula în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton