Horoscop 14 august 2021. O zi a deciziilor pentru Tauri

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 14 august 2021. Urmează o zi grea pentru Tauri, în care trebuie să ia decizii importante legate de viața privată. Unii Tauri sunt puși să aleagă între familie și partenerul de viață, iar alegerea nu este ușoară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 august 2021 pentru Berbec

Astăzi, vă veți întreba dacă în adâncul sufletului simțiți ceva pentru partener. Adevărul este că da. Fără îndoială, perioada actuală, este cam furtunoasă, iar asta nu vă va permite să vă dedicați complet partenerului. Evident, trebuie să apară ceva, depinde de dvs. să găsiţi ce și cum. Această zi vă invită să luați decizii.

Horoscop 14 august 2021 pentru Taur

Iubitul sau mama / tatăl, ce să alegeţi? Aceasta va fi întrebarea pe care o veți pune pe parcursul zilei. Îți vei spune de ce nu le poți alege pe amândouă. Părinții, au o influență foarte mare asupra dumneavoastră, însă veți găsi soluția să împăcați și capra și varza. Astrele vă oferă ocazia de a vă rotunji veniturile, mai ales dacă lucraţi în echipă

Horoscop 14 august 2021 pentru Gemeni

Dacă aveți impresia că partenerul dvs. nu v-a ascultat în ultima vreme, că nu vă acordă prea multă atenție în acest moment sau dacă ați observat că dezacordurile sunt foarte frecvente, toate acestea vă pot determina să acumulați tensiune. În a doua parte a zilei, puteţi să acordaţi mai multă atenţie celor dragi.

Horoscop 14 august 2021 pentru Rac

De-a lungul zilei de astăzi, veți începe să înțelegeți ce doriți cu adevărat. S-ar putea ca noile povești de dragoste să vină să te stimuleze, ceea ce nu dă greș niciodată să-ți dea un impuls de energie. O posibilă dispută în familie ar putea consuma o bună parte din ziua Racilor.

Horoscop 14 august 2021 pentru Leu

Aceasta va fi o zi pe care ar trebui să o dedici copiilor tăi sau partenerului tău. Da, dar s-ar putea spune, de asemenea, că nu ai avut încă timp sau ocazie să o faci. Oricum ar fi, cel mai probabil lucru este că astăzi vă veți simți chiar obosiți.

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Citește și: Compatibilitate Fecioară. Zodia cu care se înțelege și potrivește cel mai bine într-o relație

Horoscop 14 august 2021 pentru Fecioară

Există momente în care puterea de clarviziune pe care o dețineți devine impresionantă, deoarece arată că aveți o mulțime de scadențe. Nu visați, ci mai degrabă, dimpotrivă, vă gândiți doar la lucruri realizabile și, în plus, vă este destul de dificil să vă mișcați în domeniul ambiguității.

Horoscop 14 august 2021 pentru Balanţă

În acest moment este posibil să fiți scufundați într-un fel de tulburări emoționale semnificative. De exemplu, doriți din ce în ce mai mult să faceți schimb de idei profunde și personale cu partenerul dvs. și ar trebui să constatați că puneți din ce în ce mai multă presiune asupra acestor probleme. Recomandat este, însă, să evitaţi cumpărăturile scumpe.

Horoscop 14 august 2021 pentru Scorpion

De-a lungul acestei zile oarecum tensionate, s-ar putea să vă aflați cufundați într-o mare de îndoieli. Ar putea fi ceva de genul să ascundeți adevărul sau să-l spuneți. În perioada următoare, Scorpionii ar trebui să se relaxeze şi să îşi încarce bateriile.

Horoscop 14 august 2021 pentru Săgetător

Bunătatea, sensibilitatea și clarviziunea voastră sunt o țintă ideală pentru oamenii cinici sau înrădăcinați în principii rigide. Așadar, veți încerca să dezlegați partea sensibilă a lucrurilor despre care vorbim. Totuși, temperați-vă gelozia, riscați să stricați momente frumoase!

Horoscop 14 august 2021 pentru Capricorn

Destul de des, membrii semnului tău sunt criticați pentru că nu sunt tocmai specialiști în relațiile personale. Cu toate acestea, pe tot parcursul zilei de azi pozițiile planetelor vor facilita sarcina. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie pentru că aţi putea strica relaţii importante.

Horoscop 14 august 2021 pentru Vărsător

Astăzi, poate fi dificil pentru dumneavoastră să vă țineți picioarele pe pământ cu toate emoțiile. Ar trebui să încercați să nu luați lucrurile prea în serios. Este cel mai bun mod de a evita să fiți copleșiți de îndoieli. Ar trebui să acționați cu pasiunea care vă caracterizează și să vă concentrați pe toate joburile care necesită un fel de cercetare, potrivit antena3.ro.

Horoscop 14 august 2021 pentru Peşti

Astăzi, ar trebui să vă lăsați instinctele să vorbească. Deși pe parcursul acestei zile nu vă simțiți foarte comod, spre seară, veți primi o invitați într-un loc relaxant. În relația cu familia, se pare ca apar mici conflicte care își vor găsi rezolvarea în perioada imediat următoare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton