Ce decizie au luat Oana Roman și Marius Elisei privind reînnoirea jurămintelor: „Facem ceva...”

 Miniosu Alexandra
.

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi par să fie bucuroși de faptul că au mai dat o șansă iubirii și au decis să formeze, din nou, un cuplu. În luna septembrie, se gândesc să facă o petrecere la reînnoirea jurămintelor. Aceasta va fi una restrânsă. Detalii neștiute despre eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au șocat pe toată lumea în luna februarie, anul acesta, atunci când au divorțat. La câteva luni distanță, cei doi au demonstrat că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt și s-au împăcat. El a fost cel care și-a exprimat public dorința, iar ea a acceptat să-i mai dea o șansă, în cele din urmă.

o1-1o1-1

În prezent, lucrurile între Oana Roman și Marius Elisei par că merg ca pe roate. Aceștia au revenit la sentimentele de odinioară și sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Recent, fiica lui Petre Roman și fostul ei soț i-au surprins pe fani cu o veste uimitoare. Cei doi plănuiesc să-și reînnoiască jurămintele, iar odată cu acest eveniment vor face și o petrecere.

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe:„În halul ăsta de…'

Citește și: Cum arată Oana Roman nemachiată:”Am 45 de ani și mă simt…”

Citește și: Diana Gureșoaie, replică pentru Alex Bodi, după scandalul din restaurant:”E ridicol să crezi că am sărit să-l tai”

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și fostul ei soț s-au gândit foarte bine și au luat o decizie importantă împreună. Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au hotărât ca petrecerea de reînnoire a jurămintelor să fie una restrânsă. Ea va avea loc chiar de ziua de naștere a bărbatului.

Conform spuselor Oanei Roman, a renunțat la ideea de a face o petrecere mare, după ce a reflectat foarte atent asupra acestei hotărâri. Vedeta susține că și-a dat seama că nu ar avea rost să organizeze una grandioasă și preferă să facă ceva pentru apropiați, mai degrabă.

„O să facem o petrecere foarte restrânsă, cu foarte puțină lume. Ne-am gândit serios, am socotit la suflet și ne-am gândit să nu mai stăm să ne chinuim să facem mega party pentru sute de oameni care vin și pleacă, dar cu care nu ne vedem constant, nu mai avem foarte multe lucruri în comun, mai bine facem ceva pentru apropiați', a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

„Vor fi foarte puțini invitați'

Astfel, Oana Roman a ajuns la concluzia că mai bine e să se rezume la doar 50 de invitați. Vedeta este pregătită să se distreze pe cinste la petrecere, semn că o așteaptă cu sufletul la gură.

„Vor fi foarte puțini invitați, avem foarte puțini prieteni adevărați, reali, cu care interacționăm de-a lungul anului. Hai să zic maxim 50 de persoane e de ajuns. Nu va fi ceva grandios, va fi ceva restrâns, să fim bine, să ne distrăm', a adăugat ea, potrivit Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton