Bianca Drăgușanu nu crede în depresia postnatală: ”Există pretexte ca să nu faci nimic”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu a atins un subiect sensibil pentru multe mămici și s-au iscat mutle controverse, după ce vedeta a făcut câteva declarații neașteptate. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în depresia postnatală și a mărturisit că ea nu a trecut prin așa ceva.

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii, deși știe că este foarte greu. Vedeta și-a revenit rapid după prima sarcină, pentru că la trei zile după ce a născut deja începuse să lucreze. Fosta prezentatoare TV a fost întrebată, într-un interviu, ce crede despre depresia postnatală, cu care tot mai multe proaspete mămici se confruntă. Bianca Drăgușanu a făcut declarații controversate despre acest subiect, însă este strict părerea sa.

Fosta soție a lui Victor Slav consideră că nu există depresie postnatală, iar unele mămici se folosesc de această situație ca și pretext.

„Unele femei intră în depresii postanatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic, și totodată și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă. N-ai cum să nu-ți revii. Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu!

Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie. La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele. După părerea mea, nu există depresie postanatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii

Fosta soție a lui Victor Slav a fost invitată în platoul emisiunii ‘Teo Show’, unde a făcut declarații la care puțini se așteptau. Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe, deși acum puțin timp nici nu ar mai fi vrut să audă despre asta. Vedeta o iubește foarte mult pe Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Frumoasa blondină visează să aibă o familie numeroasă.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!’a spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Instagram, Facebook

Bianca DrăgușanuBianca Drăgușanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton