Îl mai știi pe Ivo, frumușelul din Înger Sălbatic? Cum arată la 50 de ani. Ți se strânge inima când vezi cum trece timpul!

 Oana Popoiag
.
Ivo Înger SălbaticIvo Înger Sălbatic

Au trecut peste două decenii de la apariția celebrei telenovele 'Înger sălbatic', dar generațiile de atunci încă suspină după frumoșii protagoniști. În anii 2000, Facundo Arana, actorul ce dă viață personajului 'Ivo', era idolul femeilor de pretutindeni. Iată cum arată acum, la aproape 50 de ani, blonduțul cu care Natalia Oreiro a trăit o dragoste nebună în 'Înger sălbatic'.

La circa 20 de ani de la apariția telenovelei-fenomen 'Înger sălbatic', frumoșii protagoniști încă stârnesc nostalgii și nu exista adolescentă a anilor 2000 care să nu fi fost îndrăgostită de Ivo din 'Înger sălbatic', frumușelul blond de familie bună, care pus ochii pe Milagros, o orfană fermecătoare, interpretată de Natalia Oreiro. Actorul 'vinovat' de succes se numește Facundo Arana (47), un argentinian devenit faimos la nivel mondial după apariția în celebra telenovelă. Însă dacă despre Natalia Oreiro circulă încă multe știri și se știu numeroase informații, Facundo Arana parcă a intrat în pământ după terminarea serialului.

Cu ce se ocupă acum Ivo din Înger Sălbatic

Un lucru e cert. Anii au trecut și peste Facundo Arana, care este acum un familist convins, mai puțin pasionat de actorie și mai mult de sport și alimentație sănătoasă. Actorul face surf regulat, aceasta fiind marea sa pasiune, iar printre realizările sale notabile se numără și escaladarea Everestului. Facundo a continuat să joace în seriale, însă niciunul nu a egalat succesul lui 'Înger sălbatic'. Totuși, puțini știu că frumușelul blond are ca pasiune și muzica, saxofonul fiind instrumentul lui preferat. De altfel, acesta activează într-o trupă, Facundo Arana & The Blue Light Orquestra, având regulat turnee în America de Sud.

În ciuda succesului nebun la femei, în plan personal Facundo Arana a fost extrem de liniștit. Deși tot mapamondul ar fi vrut ca el să fie și în viața reală îndrăgostit de Natalia Oreiro, cei doi nu au depășit niciodată statutul de buni prieteni. Actorul a avut o relație cu actrița Isabel Macedo din 1996 până în 2006, iar din 2012 este căsătorit cu modelul și prezentatoarea TV Maria Susini, care i-a dăruit trei copii: o fată și doi băieți gemeni.

Foto: Instagram

Citește și:

Cea mai ciudată dietă pe care a ținut-o Sore. Avea 20 de ani și era să se umple de celulită din cauza regimului

Îl mai ţii minte pe Arlechino? La 23 de ani de la rolul vieţii sale, actorul Mihai Gruia-Sandu revine în televiziune

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton