Care e starea de sănătate a Andreei Bălan la 3 luni de la operațiile suferite. E nevoită să meargă iar la medic

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan a suferit în urmă cu 3 luni mai multe operații, chiar după ce a născut. Au existat anumite complicații, iar medicii au intervenit. Iată care e starea ei acum, după acele momente mai puțin plăcute. Se pare că și acum trebuie să facă un control. Ea însă a lansat o piesă noua și urmă pe scenă alături de trupa ei și de dansatori. 

Se pare că Andreea Bălan simte un anumit disconfort la degete, trebuie să ajungă la doctor să vadă despre ce este vorba.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a revenit pe scenă, se pare că operația s-a vindecat, poate se cânte și să danseze. Cu fetițele se descurcă bine, are două ajutoare: pe mama ei și o bonă.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Balan a revenit pe scenaAndreea Balan a revenit pe scena

Andreea Bălan se pregătește de botezul micuței Clara: „Mulți invitați și petrecere mare'

Fără doar și poate, Andreea Bălan este unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-am cunoscut! După ce, în urmă cu două luni și jumătate, a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operație și a suferit trei operații dificile, în urma unei embolii amniotice care i-a pus viața în pericol, iată că artista este din nou pe scenă și, mai mult, se ocupă de pe acum de organizarea botezului celei de a doua fetițe a ei și a lui George Burcea, Clara Maria, care a venit pe lume pe 4 martie.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton