Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa fostului soț, implicat într-o nouă relație. Replica tranșantă a lui Alex Bodi: "Dacă preferi aurul în loc de noroi..."

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt în război total, mai ales după ce afaceristul a confirmat relația cu rusoaica Daria. Bianca Drăgușanu aruncă săgeți către fostul partener, însă nici acesta nu se lasă mai prejos!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mulți credeau că mai sunt șanse de împăcare, mai ales ținând cont de istoricul despărțirilor și scandalurilor ai căror protagoniști au fost cei doi foști soți.

Inițial, Bianca nu a arătat semne cum că ar suferi prea mult după Alex Bodi. Cu toate că afișează mereu un zâmbet pe rețelele de socializare și are fotografii tot mai provocatoare, se pare că blondina nu a trecut peste cele întâmplate în relația cu Alex Bodi. Bianca i-a transmis un mesaj subtil fostului partener, semn că omului de afaceri i-ar fi gândul tot la Bianca, chiar dacă este implicat într-o nouă relație.

Citește și: Iubita lui Alex Bodi a răbufnit, după ce au apărut fotografiile cu ea de dinainte de operații:„Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc'

'Toate ca toate, dar numele meu tot există în istoricul căutărilor tale', a postat Bianca pe Instagram. 

Răspunsul lui Alex Bodi nu a întârziat să apară, stârnind o serie de controverse. „Dacă preferi aurul în loc de noroi, alege-l cu fiecare ocazie!', a transmis Alex Bodi prin intermediul unui InstaStory. Mesajul dur pare să îi fie adresat fostei soții, care și-ar fi dorit la un moment dat să devină mama copilului său.

După acest schimb de replici indirect, Bianca pare să fi continuat jocul. A transmis un nou mesaj pe InstaStory ce pare să-i fie adresat tot lui Alex Bodi: „Să vă ferească Dumnezeu să cădeți de la înălțimea la care vă credeți! (…) Prea binecuvântată să fii stresată' , a scris vedeta, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice.Transformarea este șocantă!

Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție

Este din nou singură și se interesează în continuare de aspectul ei, astfel că Bianca nu a terminat cu seria intervențiilor la nivelul feței. Vedeta a anunțat că și-a făcut un implat de sprâncene.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită', a susținut Bianca.

Bodi-Dragusanu-1Bodi-Dragusanu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre bătăile primite de la Alex Bodi. S-a aflat totul după două luni:'M-a tras de păr și…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton