Prima apariție a Reginei Elisabeta după trei luni de izolare. Cum a fost fotografiată Suverana britanică

 Cica Cristina
.

Au trecut aproape trei luni de când Regina Elisabeta a II-a s-a retras la Castelul Windsor, pe fondul pandemiei de coronavirus. După 11 săptămâni, Suverana în vârstă de 94 de ani a avut prima apariție, într-o ipostază suprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Regina Marii Britanii a ieșit să ia o gură de aer, alegând să-și petreacă timpul în aer liber într-un mod cât se poate de plăcut: călărind pe domeniul Windsor, pe unul dintre caii săi favoriți, Balmoral Fern, în vârstă de 14 ani.

Regina a ieșit prima dată weekendul trecut după nu mai puțin de 11 săptămâni în care a respectat normele și regulile impuse în această perioadă pentru combatarea răspândirii coronavirusului.

Citește și: De ce l-a evitat Regina Elisabeta a II-a pe Nicolae Ceaușescu, în timpul vizitei la Buckingham.Regina Angliei s-a ascuns într-un… tufiș!

În tot acest timp, Suverana și-a îndeplinit îndatoririle de la distanță şi a condus audienţa săptămânală cu premierul Boris Johnson prin telefon.

În timpul carantinei, Regina a avut două apariţii televizate. Prima dată a ținut un discurs prin intermediul căruia a subliniat că se va reuși învingerea virusului, iar cei aflaţi în izolare se vor întâlni din nou'. Cea de-a doua apariție a avut o temă similară.

Citește și: Prima fotografie cu fetița Danei Rogoz. Lia Elena e frumoasă ca o păpușică:'Nu pot descrie în cuvinte bucuria'

Regina Elisabeta s-a izolat la castelul Windsor

Pe lângă faptul că a respectat cu sfințenie regulile impuse pe timp de pandemie, și cei 22 de servitori care se ocupă de îngrijirea dormitoarelor regale au avut grijă să dezinfecteze și să respecte regulile de igienă pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus.

Dacă în mod normal, Regina este deservită de un personal de nu mai puțin de 500 de servitori, pe timp de carantină doar 22 au rămas alături de Suverană 24 din 24.

'Ne facem datoria față de Majestatea sa. Nimeni nu se apropie de Regină la mai puțin de doi metri și mâncarea, ceaiul, vesela, așternuturile, hainele și tacâmurile sunt atent dezinfectate înainte. Regina a renunțat la orele de călătorie, la plimbările în parc și nu a mai părăsit de săptămâni bune castelul, cam astea sunt regulile impuse de operațiunea HMS Bubble. Sperăm ca totul să se încheie cu bine după încetarea epidemiei', a precizat comandantul luna trecută, potrivit click.ro.

Britain’s Queen Elizabeth II – 75th anniversary of VE DayBritain’s Queen Elizabeth II – 75th anniversary of VE Day

Sursa foto: Hepta

Citește și: Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore:„Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!' / EXCLUSIV


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton