Mama Elenei Gheorghe, pentru prima dată la medicul estetician. Și-a făcut tratament împotriva căderii părului cu injecții din propria plasmă!

 Cica Cristina
.

Mărioara Gheorghe, cântăreața de muzică populară, dar și mama Elenei Gheorghe, a avut parte de o surpriză de proporții recent, de ziua ei, pe 22 mai, când a împlinit o frumoasă vârstă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mărioara Gheorghe a primit cadou, de la fiica sa mai mică, Ana Pîrvulescu, o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face un tratament revoluționar pentru păr! 

Ani mi-a făcut cadou, de ziua mea, această vizită la medicul estetician. Deși am fost reticentă inițial, că nu mai fusesem niciodată într-un cabinet al vreunul astfel de specialist, mai apoi, când mi-a explicat ce tratament îmi va face – PRP pentru scalp-… am acceptat. Eu am părul natural, lung și nevopsit. Și, din cauza faptului că folosesc des produse de styling pentru păr, și mă spăl des pe cap, părul s-a mai rărit, a început să mai cadă. Când am auzit de terapia PRP că ajută la creșterea părului, stopează căderea lui, și mai ales că injecțiile pe care mi le face sunt din propria plasmă, îmbogățită cu un cocktail special pentru păr ca să sporească și mai mult efectul plasmei, nici n-am mai stat pe gânduri. Am fost la Dr. Daniela Diveică și mi-am făcut prima ședință de tratament, urmează să o repet peste câteva săptămâni', a declarat Mărioara Gheorghe pentru VIVA!

Citește și: După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută:”Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici”/ INTERVIU

Terapia PRP (Platelet Reach Plasma) este terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite obținută din recoltarea sângelui propriu. Efectul? Tratează problemele de scalp ce cauzează căderea părului, întinerește și regenerează țesuturile în profunzime. 

Ce presupune Terapia Vampir

PRP sau Terapia Vampir', cum i se mai spune, este recomandat în diverse cazuri de alopecie atât la femei, cât și la bărbați. 

Tratamentul se realizează în câteva etape: recoltatea sângelui, centrifugarea lui, activarea plasmei și ulterior injectarea ei. Mai exact, pacientului i se recoltează o cantitate mică de sânge venos, apoi prin centrifugare – într-un aparat special -, are loc separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicat în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Mai apoi, plasma obținută se activează și se injectează în anumite zone de pe scalp. 

Citește și: Gestul emoționant făcut de Elena Gheorghe în amintirea bunicii ei.Concertul său a fost difuzat în premieră pe TVR 1

Tratamentul se face cu anestezie locală și nu necesită timp de recuperare. Procedura durează în jur de 15 minute. Sunt necesare câteva ședințe la interval de 4 săptămâni, în funcție de pacient, iar apoi repetarea procedurii după 6 luni sau 1 an, în funcție de caz', explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Marioara-Gheorghe-1Marioara-Gheorghe-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Copilăria Elenei Gheorghe. Părinții au pedepsit-o de multe ori:”Am luat o mamă de bătaie pe care nu o voi uita niciodată!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton