Bianca Drăgușanu a schimbat regulile în relația cu Alex Bodi? Mesaj tranșant pentru partener: "Eu doar îți spun, nu-ți cer voie"

 Cica Cristina
.

După o serie de certuri și scandaluri, se pare că relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi rezistă. Cei doi par să fi trecut testul răbdării, iar acum, cu noua împăcare, posibil să se fi instalat și noi reguli în relație. Cel puțin asta reiese dintr-un mesaj cu subînțeles postat de blondină pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După ultima împăcare, Bianca și afaceristul nu au postat fotografii împreună pe rețelele de socializare, însă vedeta îi este alături fostului soț, mai ales acum după ce a fost plasat în carantină obligatorie la un hotel. El a fost oprit de autorități pentru viteză excesivă și a ajuns în carantină instituționalizată, dat fiind că omul de afaceri trebuia să se afle în izolare.

De asemenea, a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.

Citește și: Clipe cumplite pentru Mirela Vaida.Și-a găsit curtea vilei de la Snagov distrusă. Ce s-a întâmplat cu proprietatea vedetei

Bianca Drăgușanu are grijă ca partenerului ei să nu-i lipsească nimic, motiv pentru care a mers la el să îi ducă pachet. Cu toate că stă la un hotel de lux, iubita lui a venit să îi aducă anumite alimente și produse pe care omul de afaceri și le-a dorit.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos. Artistul i-a stat alături în cele mai grele momente:„A făcut potecă în spital când m-am operat'

În ceea ce privește relația dintre cei doi, se pare că Alex Bodi nu ar mai avea niciun cuvânt de spus atunci când vine vorba despre o decizie a blondinei. Este liberă și stăpână pe propriile hotărâri. Cel puțin asta ar reieși dintr-un story cu subînțeles.

' – Iubitule, diseară ies în oraș cu fetele.

– Diseară nu pleci nicăieri!

– Eu doar îți spun, nu-ți cer voie', s-a arătat într-un mesaj postat de Bianca Drăgușanu, alături de o imagine sugestivă, cu un leu și o leoaică purtând o discuție.

Citește și: Simona Gherghe și-a făcut curaj să vorbească despre coșmarul vieții sale:„M-a lovit cu o scândură. Prezența lui mă paraliza!'

Bianca-Dragusanu-1-2Bianca-Dragusanu-1-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton