La Kanal D începe un nou serial turcesc, „Dragoste și secrete”, cu celebrul Keremcem. Ce se întâmplă cu producția „Mă numesc Zuleyha”

 Dumba Gabriela
.

Fanii serialelor turcești au încă un motiv de bucurie în această vară. Din 15 iulie, Kanal D va difuza producția „Dragoste si secrete', o captivantă poveste despre iubire și devotament, ce are în distribuție actori îndrăgiți, precum Keremcem. Fanii serialului Mă numesc Zuleyha', extrem de iubit în România, nu au motive de teamă pentru că acesta va fi difuzat în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În centrul intrigii serialului „Dragoste și secrete' se află Ali (Keremcem), un tânăr ambițios, care trebuie să facă față unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odată ce frumoasă Sevda, interpretată de tânăra și talentată actrița Özgü Kaya, intră în viață lui Ali.

Cu personalități complet opuse, aceștia se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor. Relația celor doi va fi supusă unor încercări care le vor testa adevăratele sentimente.

Serialul „Dragoste și secrete' va fi difuzat, începând din 15 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Odată cu începerea producției „Dragoste și secrete', „Mă numesc Zuleyha' va putea fi urmărit în continuare, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton