Eugenia Șerban va suferi alte două intervenții chirurgicale în lupta cu cancerul: "Mii de oameni îmi spun să îmi fie țărâna ușoară!"

 Dumba Gabriela
.

În urma unui control ginecologic de rutină, Eugenia Șerban a aflat, în iunie 2019, că suferă de cancer ginecologic. După analize amănunțite, actriței i-a fost depistat și un cancer la sân, așa cum a povesit în exclusivitate în revista VIVA!. Eugenia Șerban nu a încheiat, încă, lupta și va mai trebui să treacă prin alte două intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, actrița se simte deja învingătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

„Când treci prin așa ceva, toată lumea e mult mai sensibilă. În loc să ne bucurăm, facem rău. Au fost mulți în presă care au scris titluri „Veste tristă. Eugenia Șerban a pierdut lupta cu cancerul'. Eu am avut trei operații într-una singură. Am preferat să nu trec prin 2 perioade de chimio, 2 perioade de radio și 3 operații la distanță de ceva timp.

Când m-am trezit, anestezista și mai mulți medici, prieteni cu mine, au venit să vadă cum sunt. Eu am spus bancuri și toți din terapie intensivă râdeau. Eu nu îmi aduc aminte nimic. Eu fiind fumătoare voiam afară la țigară. eu am plecat la spital ca și cum aș fi plecat la mare. Era august. Era cald. Mi-am luat pijamale de mătase până la fund. 

Am invatat ca trebuie sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Sa nu ma mai stresez pentru ca lucururile se aseaza cand vor ele, ca sunt extraordinar de puternica, mai mult decat as fi putut sa cred vreodata.

Eugenia-Șerban-a-fost-diagnosticată-cu-cancer-2Eugenia-Șerban-a-fost-diagnosticată-cu-cancer-2

Cand m-am trezit cu surorile la usa am realizat ca situatia e mai grava decat imi pot imagina. Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu asocieze cancerul cu moartea. Nu pot sa fac miscare inca, mai am 2 interventii de facut, dar nu la fel de invazive. 

Experiența m-a facut mai puternica. Mi-am dat seama ca daca am reusot sa trec atat de bine si cu mintile acasa prin aceasta perioada, nu ma mai poate dobori nimic. Am incercat sa ii feresc de a vedea cu adevarat prin ce trec eu. Nu i-am permis mamei sa vina la mine niciodata. Mama pana cand nu au aparut publice fotografiile, nu m-a vazut fara par. Din momentul ala am hotarat sa nu mai port peruca. Am vrut sa nu le dau ocazia celor din presa sa ma omoare. Dar tot m-au omorat. 

Mii de oameni imi spun sa imi fie tarana usoara si Dumnezeu sa ma ierte. Mi-am dorit prea tare sa traiesc. Iubesc prea tare viata si nu m-am gandit nici macar o secunda ca nu voi trai', a declarat Eugenia Șerban la Teo Show.

Cum a aflat că este bolnavă

Eugenia Șerban a povestit, în exclusivitate pentru revista VIVA! cum a descoperit că este bolnavă și cum a trăit toată această experiență dură, în ultimul an.

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați.

Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog „Spovedanie în fața luminii. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe.”, a povestit Eugenia pentru VIVA!.

Citește și:

Eugenia Șerban, mărturisiri sincere despre lupta împotriva cancerului: „Îmi era teamă că voi lăsa copilul și fără mamă. Toți asociem cancerul cu moartea”/ EXCLUSIV

Eugenia Șerban, mărturisiri cutremurătoare despre viața de după cancer: „Urmez în continuare tratament injectabil din 3 în 3 săptămâni”/ EXCLUSIV

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton